Мега пурмоция

кадрите са предоставени от seir.bg

За снимка №1: "НОВО eл.цигарки! Мега пурмоция!!!" Тази собственоръчно написана табела бе закачена на пазарна сергия. За незапознатите ще спомена, че електронните цигари са най-модерното изобретение, помагащо на пушачите, решили да откажат тютюнопушенето. Тези високотехнологични цигари са огромно-невероятно-изключителен хит на пазара в момента, но за жалост, доколкото знам, цената им не е ниска. Именно поради това съм убеден, че много клиенти ще се възползват от "мега пурмоцията", която предлага този търговец...

За снимка №2: Като гледам тази снимка, аз за пореден път се прекланям пред неимоверния гений и изобретателността на българина! На този възхитителен фотос можете да видите един собственоръчно направен полюлей от туба за минерална вода! Интересно дизайнерско хрумване, съчетаващо в себе си иновативност, стил и ексцентричност!

За снимка №3: Не всеки има право на топла закуска! Топлата храничка трябва да бъде заслужена и извоювана. Според написаната табела в този училищен бюфет закуската ви ще бъде притоплена само ако заплатите за нея с точната сума пари. Тоест ако кренвиршката от снимката струва 79 стотинки, вие трябва да дадете точно толкова! Нито повече - нито по-малко! Чудя се що за идиот е поставил тези условия и нема ли кой да го наплеска...

За снимка №4: Снимката е направена на един от софийските пазари. По мое виждане това е нагледен пример за нелоялна конкуренция.  Явно съревнованието между двете съседни сергийки е толкова голямо, че не бих се учудил, ако в скоро време там започнат да свистят куршуми. Нека министърат на вътрешните работи веднага да отиде и да провери дали наистина на маса №71 лъжат клиентите "в парите и в кантара"! Ако действително търговецът мами, то той трябва да бъде набит моментално от баретите на НСБОП!

За снимка №5: Обърнете внимание как този москвич е бил натъпкан в късото паркомясто. Поради този факт и за да може да затвори портата, се е наложило собственикът да изреже дупка в нея и така да освободи място за стърчащия отзад теглич. Още едно практично хрумване на гениален българин!


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лили Иванова подари букет от бели рози на Мариус Куркински
ТЕСТ: Споделяте ли прекалено  много за себе си?
Френски актриси обвиняват режисьори в сексуален тормоз
Журналист създаде инфлуенсърка с AI, 9 й предложиха романтична връзка
Ернестина Шинова и Андрей Слабаков станаха баба и дядо (Снимка)

Напишете дума/думи за търсене