Защо да си купиш iPhone XR вместо iPhone XS

Apple пусна три нови iPhone-и през 2018: iPhone XS, iPhone XS Мах и най-достъпния телефон от трите - iPhone XR. Само защото iPhone XR е по-евтин от iPhone XS не означава, че е по-нискокачествен, а напротив – това всъщност е по-добрият избор.

По-долу ще ти покажем пет причини, за да избереш iPhone XR вместо iPhone XS или iPhone XS Мах.

1. iPhone XR е много по-евтин от XS

Цената е навярно най-голямата грижа за повечето хора, а iPhone XR побеждава iPhone XS именно на този терен. Цената на твата телефона варира спрямо това какво място за съхранение избереш.

Не са много хората, които имат нужда от 512 GB за съхранение на телефона си. Дори и да избереш версията с по-малко пространство на iPhone XS, пак би спестил много повече, ако си вземеш iPhone XR.

2. Наличен е в много цветове

Apple продава iPhone XS и iPhone XS Мах в три различни цвята: сребристо, сиво и златисто.

В същото време iPhone XR идва с шест различни цвята: черно, бяло, жълто, червено, синьо и коралово.

3. Има по-голям екран, отколкото iPhone XS

Ако не сравняваме с екрана на iPhone XS Мах от 6,5 инча, iPhone XR има, всъщност, по-голям екран от този на iPhone XS. iPhone XR разполага с дисплей с течни кристали от 6,1 инча, който би трябвало да ти показва повече съдържание в сравнение с екологичния 5,8-инчов екран на iPhone XS.

4. Има идентична предна камера като тази на iPhone XS

Ако ще сравняваш камерите на iPhone в официалния сайт на Apple, ще видиш, че особени разлики не съществуват.

iPhone XR, XS и iPhone XS Мах имат една и съща предна камера от 7 мегапиксела със системата TrueDepth за Face ID от Apple.

Tрите смартфона имат еднакви характеристики на предната камера, включително и режима за портрет в стил bokeh и подобрен контрол на дълбочината на снимката, видео заснемане HD 1080p, Smart HDR за снимки и Animoji.

5. Има система от камери почти идентична с тази на iPhone XS макар да е оборудван с по-малки лещи

Моделите iPhone XR, iPhone XS и iPhone XS Мах имат едни и същи лещи с широк ъгъл от 12 мегапиксела отзад и голямата част от тях имат еднакви характеристики като оптично стабилизиране на картината, интелигентен HDR режим и режим портрет.

Както можеш да видиш и в спецификациите на телефоните, единствената разлика се крие в начина, по който телефоните правят zoom. iPhone XR не разполага с телеобектив, така че може да направи единствено 3х дигитален zoom.

И двата телефона - iPhone XS и iPhone XS Мах, имат телеобектив, така че тези телефони могат да достигнат до 2х оптично увеличаване и допълнително още 6х дигитален. Но ако обикновено не използваш много функцията zoom, представянето на камерата на iPhone XR ще бъде почти същото като при iPhone XS.

Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене