Ники Манолов мечтае за Бионсе

- Ники, новото ти парче бе пазено в пълна тайна до преди броени дни. Твоята „Тайна" вече е разкрита. Ще споделиш ли кой ти помогна в този проект?

- Автор на музиката е Десислав Данчев-Десо, по-познат като композитор и китарист на група „Мастило". Той и Магомед Алиев-Мага направиха аранжимента. Текстът е дело на Нина Илкова, популярна от група „Сахара". Макар да звучи малко нескромно, ще се похваля, че парчето бе мастерирано в САЩ, в студиото на един от най-добрите тонрежисьори и мастеринг инженери - Брад Блекууд. С него работят големи музиканти като Maroon 5, Black Eyed Peas, will.i.am и ZZ Top.

- Коя тайна около това ново парче все пак остава скрита за публиката?
- Сериозният труд на целия екип, както и забавлението при работата на целия ни екип по този нов сингъл.

- „Тайна" наистина звучи доста по-различно от досегашните ти песни. Как се стигна до идеята за R'n'B парче?
- Това е една съвсем нова музикална посока за мен. Съвместно с моите продуценти от „Жокер Медиа" преценихме, че подобно модерно съчетание между поп и R'n'B звучене е подходящо за моето професионално развитие. Работата по новата песен бе истинско предизвикателство, да пееш в подобен стил е доста трудна задача. Ето защо експериментирах в изпълнението по-дълго време, а след това с екипа изпипахме внимателно детайлите по проекта, за да звучи модерно и завършено.

- Ти си известен с участията си в конкурси. През 2010 г. ние те представихме като победителя на българския полуфинал на международния конкурс „Нова вълна 2010". Това ли бе най-силният ти момент през изминалата година?
- Още от малък участвам на множество конкурси и фестивали в България и чужбина. 2010 година наистина ще запомня с тази важна победа, тъй като получих честта и удоволствието да представя страната ни на финала в курорта Юрмала в Латвия. На тази голяма сцена завоювах престижното 8-мо място. Но другият най-ключов момент от изминалата 2010 г. бе подписването на моя договор с „Жокер Медиа" и стартът в съвместната ни работа. Първият продукт от нея е именно песента „Тайна", надявам се публиката да я хареса.

- Къде бяха последните ти изяви на голяма сцена?
- През изминалия месец юли имах собствен рецитал в рамките на фестивала, с който бе отбелязано обявяването на Истанбул за „Европейска столица на културата за 2010 година". Хилядната публика, събрала се на най-многолюдното място в цяла Европа - площад „Таксим", пя и танцува с мен, беше страхотно усещане. Турската, както и българската публика е доста гореща, обича да се забавлява истински. През ноември миналата година бях поканен отново в Турция за участие в международния Music Dance and Sport Festival в курорта Анталия.

- С кого от световните имена в музиката си мечтаеш да направиш дует?
- С Бионсе, не само защото е наистина голяма певица, но е и много секси жена!

 


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене