Ултра бързо попиващият NIVEA Visage Make-Up Starter

NIVEA Visage представя своя нов уникален продукт на българския пазар - NIVEA Visage Make-Up Starter флуид. Той гарантира оптимална хидратация и пълно попиване в кожата само за минута, като по този начин я подготвя за нанасяне на грим веднага.

Леката формула е базирана на последните научни открития и комбинира ефективни хидратиращи съставки с въвеждане на нови стандарти в бързото абсорбиране. За производството на флуида се използват по-високи технологии при емулсификацията на масло и вода. Кремът се „бие" до такова състояние, при което маслото се трансформира в микроскопични капчици и текстурата става много лека.

NIVEA Visage Make-Up Starter има предимството пред обикновените кремове, защото те попиват по-бавно в кожата и понякога остатъченият слой не позволява на пудрата да се задържи по-дълго, а след използването на фон дьо тен е възможно да остане излишен мазен блясък. Именно затова флуидите са по-подходящи за основа при нанасяне на грима.

NIVEA обогатява своето портфолио с два нови продукта. Първият е подходящ за нормална към смесена тип кожа. NIVEA Make-Up Starter съдържа провитамин B5, който прониква дълбоко в кожата, като запазва естествения й хидратантен баланс. Витамин E и екстрактът от лотос предпазват клетките на кожата от свободните радикали и я правят нежна и гладка.

Вторият продукт от новата серия NIVEA Make-Up Starter е предназначен за суха и чувствителна кожа. Той е обогатен с бадемово масло, което я подхранва, като я снабдява с витамини E и B, а невенът предпазва от раздразнения и има успокояващ ефект.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене