Борис и Барбара отново заедно

Семейство Бекер отново заедно

Завръща ли се към семейните ценности любимият спортист на цяла Германия Борис Бекер? Ще се събере ли след години и перипетии най-младият шампион от "Уимбълдън" с първата си съпруга Барбара? Това би било голяма радост за моралистите в Бундес републиката, коментират местни медии.

Борис и Барбара заедно с по-малкия им син Елиас се показаха като щастливи отново заедно по време на церемонията по връчването на спортните награди "Лауреус" не къде да е, а в Берлин.

Едва 15-годишен, Бекер печели титлата на свещената трева, висок и рус, стана любимецът на цяла Германия. През 1993 г. арийците бяха попарени, след като стана ясно, че Бум-бум Борис ще се жени за дъщерята на африканец и германка, модела Барбара Фелтус. Но в духа на новото време и яростното отричане на расовата сегрегация двойката умили и най-студените немци с неподправената си любов.

Приказката свърши след шест години и 14 млн. долара в сметката на Барбара. Бекер скандализира сънародниците си с извънбрачна дъщеря от манекенката Ангела Ермакова, провален годеж с 16 години по-младата от него дъщеря на покойния му мениджър, кратък брак с холандката Лили Керсенберг. Като се прибави и присъда за укриване на данъци, равносметката е, че с усърдни усилия Борис се раздели с народната любов.

Само преди месеци излезе информация, че бившият тенисист, междувременно фалирал, а сега издържащ се като рекламно лице на "Мерцедес", има отношения с поредния модел - Йоана Монтеро. Но никой не се трогна. А и изглежда връзката не е била сериозна.
Но събере ли се отново с Барбара, която е примерна майка и има одобрението на сънародниците си, това ще е радостна новина за любителите на щастливите развръзки.

Йоана Монтеро бе последното завоевание на Борис
Йоана Монтеро бе последното завоевание на Борис
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене