Догони ритъма на града

Мъжката колекция adidas adiScape за сезон Пролет/ Лято 2011, вдъхновена от динамичното темпо на града, комбинира в себе си градска елегантност и adidas технологии, които ти помагат да се движиш с лекота в забързания ритъм на града.

Цялостния дизайн на колекцията, символизира забързаното темпо на града, а adiScape Graphic Тениската е снабдена с обгръщащата тялото ClimaLite Cotton технология, adiScape Iconic Горнището съдържа популярните три ленти в неонов жълт цвят и не на последно място - adiScape WV Шортите с безшевния си дизайн са основните акценти в колекцията.

Мъжката колекция adidas adiScape Пролет/ Лято 2011 се характеризира с леките и дишащи технологии ClimaLite® и ClimaLite Cotton®, за да подсигури на тялото необходимата прохлада и свежест и да отстранят потта. Благодарение на тези характеристики температурата на тялото остава в идеална норма през цялото време.

Колекцията adidas adiScape Пролет/ Лято 2011 се предлагат във всички adidas магазини, както и избрани търговски вериги. Продуктовата гама включва якета, спортни горнища, поло-тениски и тениски, панталони и шорти.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Заслужено ли победи д-р Неделя Щонова в “Денсинг старс”
Ричард Гиър се завърна на червения килим на кинофестивала в Кан
Алек си тръгна, без да избере нито Магдалена, нито Надежда на финала в "Ергенът"
5 шантави факта за хлебарките
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене