Парфюмът на героя

Независимо дали обичате спорта или просто обичате парфюми, Зинедин Зидан ви препоръчва да се отдадете на вдъхновението чрез новия аромат на adidas. Вярата в себе си ти дава силата, с която можеш да надминаваш своите граници, както постъпват професионалните спортисти.

С новата си формула разработена с помощта на спортисти и с ергономичната си опаковка, Intense Touch Special Edition - новият мъжки аромат от adidas е напълно подходящ да бъде с вас навсякъде, независимо от посоката на пътя, който сте избрали да следвате в живота си.

Intense Touch Special Edition е парфюм с нотки на ароматна дървесина, чиито отенъци на наситени зелени плодове и черен чай ще те заредят с енергия.

Уханието се разкрива с експлозия от подправки, в която характерната черта на черния пипер - сухата тръпчивост се преплита с релефните му и шупливи зрънца.
Основният нюанс на Intense Touch Special Edition е обогатен със силен, но балансиран микс от киви и черен чай, а именно есенцията на парфюма разкриваща удивителна свежест. В заключение, комбинацията от топлото благоухание на зърната Тонка и силно изразителното бяло масло от кедрово дърво създават изтънчен и забележителен облик.

Следвай своите герои от света на спорта и вярвай в себе си! Единствено твоята вяра ще те вдъхнови и ще ти даде енергията да постигнеш всичко, което желаеш. Отново и отново опитвай да прескочиш своите граници на невъзможни неща. Заяви себе си с новия adidas Special Edition Touch Intense!


  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ива Софиянска и Антон Божков празнуват 10 години брак
Мария Бакалова празнува 27-мия си рожден ден
След Кан Леонардо ди Каприо отиде на милиардерска сватба в Сардиния
Кейт Хъдсън публикува снимки по бикини (Снимки)
Истината за двойнствения живот на Филип Трифонов

Напишете дума/думи за търсене