Вили Марковска си пада по шегите на снимачната площадка

Познаваме Виолета Марковкска от ролята й във филма „Шивачки". Сега младата актриса се превъплъщава в образа на Мария Чеканова в комедийния сериал „Столичани в повече", който стартира по bTV миналата седмица. Ето какво ни разказа Вили за снимките:

„От седем сутринта до седем вечерта съм на снимачната площадка на "Столичани в повече" и естествено, напоследък най-забавните истории ми се случват именно там. Като допълним и обстоятелството, че си партнирам с най-добрите комици в България, можете да си представите в малкото свободни минутки от репетиции и снимки какъв смях може да предизвика дори една думичка, да обере умората, за да работим с повече енергия и желание.

Както вече сте видели от трейлъра на филма по bTV, героят на Иван Юруков - Андрей - ми казва, че съм много хубава. Братът на Андрей в сериала Руслан Мъйнов трябваше да се включи с коментар, който да създаде впечатлението, че като малка героинята ми не е била така хубава, сиреч нищо особено.

Но Руслан така се отплесна, че започна да добавя още епитети в подкрепа на репликите си. Независимо, че снимахме в този миг, аз реагирах светкавично, че „ама моля ти се, това не е по сценарий", да не си измисля и... че това няма да стане! Ех, суета женска :) !!!Доста се позабавлявахме с тази сцена.
Когато снимаш от сутрин до вечер, ти се иска да направиш някоя беля, шега, за да се отпуснеш, да си поемеш глътка въздух...

В един особено напрегнат момент от деня режисьорът извика "До пет минути всички на терен!!!" Аз снимах външна сцена, но реших да се пошегувам със стилистките, които са изключителни професионалистки и винаги приготвят всичко навреме за следващата сцена...

Втурнах се при тях и с много сериозен тон попитах „Ама къде са ми тюрбанът, хавлията и червеното червило!" Момичетата се шашнаха, разхвърчаха се, но след като избухнах в смях, разбраха шегата, посмяхме се, а аз хукнах към терена за следващата сцена, в която, разбира се, нямаше нужда нито от хавлия и тюрбан, а още по-малко от червено червило! Ей такива едни неща се случват при нас в "Столичани в повече"."



ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене