5 Авточасти от Carco.bg

Предлаганите днес нови или втора ръка авточасти са различни видове за отделните марки автомобили, но много хора прибягват до втория вид, които в повечето случаи са нискокачествени и бързо се повреждат. Сега обаче ще Ви представим онлайн сайта за втора ръка авточасти Carco.bg, който щателно подбира предлаганите в каталога си елементи, така че да гарантира обяви с отлично съотношение между цена и качество.

Какво е АГУ

Това всъщност е съкращение от автомобилна газова уредба. Съгласно едно от последните проучвания, около 11 милиона от превозните средства в света са оборудвани с нея. Тя накратко представлява специална система, позволяваща на двигателя да работи с газ, който е приблизително на половина по-евтин от бензина. Около 4 милиона от автомобилите в Европа използват газови уредби, които вече многократно са доказали, че могат да осигурят значително по-евтино гориво, а авточастите за тях са достъпни.

Кои са частите, които най-често имат нужда от поправка

Най-често повреждащите се авточасти са понасящите върху себе си определени големи натоварвания или работещите в екстремни условия. Това могат да са различните уплътнения на двигателя, семеринги, части от окачването или отделните механизми. В тази категория попадат и консумативите, които обаче не се поправят, а директно се подменят с нови. Това са например:

- Въздушните и горивните филтри;

- Крушките на фаровете;

- Чистачките.

Кои части са най-евтини за доставяне

С оглед на това, че куриерските фирми ценообразуват услугите си спрямо теглото на превозваните товари, можем да заключим, че най-евтините за доставка авточасти са най-леките. Без значение дали става дума за крушки, бушони, свещи и т.н. Доставката на по-тежките и обемисти резервни части за превозното средство, разбира се, ще Ви струват по-скъпо. Ако обаче искате по-точно да изчислите колко ще Ви струва доставката на поръчаните авточасти, това може да се случи по време на поръчката.

Кои са някои от марките с най-голяма издръжливост на пътя

Различни независими организации всяка година провеждат собствени проучвания относно нагласите на потребителите за най-издръжлива марка автомобили. Такива са например немските TUV и Dekra, както и американската Reports или J.D Power. Всяка от тях обаче използва различни методи за анализ и определяне на здравината на авточастите и в повечето случаи резултатите относно издръжливостта на марките на пътя се разминават. Ето и брандовете, които често участват в класациите:

- Audi;

- Honda;

- Lexus;

- Mercedes;

- Porsche;

- Toyota.

Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене