Състезателката ни по конен спорт Йонка Максимова се завръща

Йонка Максимова, която има много добри постижения на републикански и международни турнири в страната и чужбина по конна езда, се завръща в спорта.

Две години бяха нужни на Йонка, за да се възстанови след като на бял свят се появи първата й рожба - Станислав. „Конете заемаха главна роля в живота ми до в момента, в които се появи сина ми Станислав, и именно той е причината за две годишното ми отсъствие от конния спорт. Сега с нови сили и също толкова голяма амбиция за спортна слава се завръщам на манежа.", споделя Йонка.

„Станислав е много спокойно дете на една година и пет месеца и още от сега проявява афинитет към конете. В момента той неотлъчно присъства на мои тренировки по езда, и ги наблюдава с голяма емоция и интерес, а и като цяло до този момент не сме се разделяли за повече от два, три часа, защото все още го кърмя, което му се отразява много добре.", спортистката.

Желанието на нейния съпруг бизнесмена Станислав Димитров е като порасне малкия Станислав, да дебютира на пистата на Формула 1, а съответно Йонка си мечтае да види своя син качен на кон. Какво ще се случи, само времето ще покаже.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Характеристики на 5-те вида лидери
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене