Райна проговори френски под карантина

Френски проговори фолкпевицата Райна. И то само за няколко дни.
Изпълнителката си е наложила доброволна карантина в родния си град Сандански и използва безкрайното свободно време, за да прави неща, които с години е отлагала.
Така с настъпването на коронавируса у нас Райна заляга над учебниците и вече може да се похвали, че говори езика на Виктор Юго. А дали ще има песен на френски след края на пандемията, предстои да разберем, защото изпълнителата засега отказва да разкрие.
Спазвайки разпоредбите на правителството, Райна стои вкъщи, но е много по-привилегирована, отколкото голяма част от българите. Фолкпевицата има двор към дома си, в който се разхожда и си прави слънчеви бани, когато времето го позволява.
Македонското девойче почти е на финала на култовата творба на Габриел Гарсия Маркес Ц "Любов по време на холера" и в следващите дни си е обещала да си хареса нова книга. Творбата на Маркес е една от най-популярните през последните седмици и певици и моделки се надпреварват да се похвалят, че разгръщат страниците й.
на Райна й прави нейното куче, което не се отделя от стопанката си и не помни толкова много време да са били заедно. Преди дни двамата дори отпразнуваха неговия рожден ден, като партито отново беше в домашни условия. Изпълнителката му пожела здраве и още много рождени дни, на които двамата да се забавляват.
Откакто Райна се раздели с последното си гадже, се радва единствено на милувките на четириногото, тъй като няма нов мъж в живота си. За последно Райна мачкаше чаршафите с ММА боеца Валери Тюлеков. "Никога не съм искала да бъда обсъждана с мъжете в живота ми и винаги съм се стремила да пазя личното си пространство, но при популярните личности, това е непостижима цел. Ако няма мъж до теб медиите ти го "намират", ако го има пък ще четеш безумни сценарии за връзката ви", разсъждава философски Райна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене