Песента "Заедно" на Любо Киров, Графа и Орлин Павлов с нов клип (Видео)

Песента "Заедно" на Любо Киров, Владимир Ампов - Графа и Орлин Павлов се сдоби с нов клип с послание Можем#Заедно. 

Видеото е заснето още миналата година по време първия плаващ концерт на Орлин Павлов, проведен в Гребната база в Пловдив. Вплетени са и сантиментални сцени от филма „Завръщане", чиито финални сцени бяха заснети именно по време на концерта. 

С актуалното видео артистите ни призовават, че Можем#Заедно, и ни вдъхват кураж и сили в тревожната ситуация на социална и професионална изолация. Това не е просто кауза, Можем#Зедно е всичко, от което имаме нужда в момента: музика, общност, разбиране, съпричастност, емпатия и лична отговорност към всеки един от нас. 

„Точно в този труден момент, момент на изпитания, музиката е тази, която ни обединява, спасява, пренася на места, на които сме били и искаме да бъдем. Тя е машината на времето, която е свързана директно с душата и нейните фини настройки за живот. Чрез нея сме заедно, като в една обща музикална матрица в различни жанрове, но с еднакви пориви, по-устремени и търсещи свобода, съобразявайки се със случващото се в целия свят! Каквото и да става, каквото и да се промени, музика ще има! И тя ще ни спасява винаги! Заедно сега, за да има утре!”, казва Орлин Павлов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене