iPhone 11: един от най-достъпните в ценови аспект iPhone-и

Новият iPhone 11 предлага страхотни камери, по-устойчив дизайн и невероятно издръжлива батерия на достъпна цена, което прави iPhone-а достъпен за повечето хора.

ЗА

Добра цена

Мощен процесор

Страхотна система от камери

Издръжливост на батерията от един ден

Невероятни цветови опции

Отличен нощен режим (Night Mode)

Супер бърз процесор А13 Bionic

Против

Дисплеят не е конкурентен

Адаптерът за бързо зареждане не е включен

Непроменен дизайн на предната част

Само 64 GB памет

Защо новият iPhone е по-евтин

Рядко се случва Apple да става значително по-добър от едно поколение към друго, а също така и да бъде по-евтин. Но именно това се случва с новия iPhone 11. Обикновено, цените на смартфоните се повишават при новото поколение, дори и при базовите модели. При положение, че iPhone XR миналата година започваше с цени от 749 долара, се очакваше iPhone 11 да струва също толкова, та дори и повече.

Въпреки очакванията, този нов модел идва с начална цена от 699 долара, докато iPhone 11 Pro започва от 999 долара, а iPhone 11 Max Pro - от 1099 долара.

Има множество фактори, които допринасят за спестяването на разходи, първият, сред които, е значителният спад в продажбата на нови мобилни телефони. Хората задържат старите си телефони много повече и отказват да ги подменят всеки път, когато някой по-нов и по-бляскав телефон се появи на пазара. Всъщност, Apple отчитат спад в продажбите с двуцифрено число за последните три тримесечия, според CNN Business.

Търговската война с Китай допринася, също така, за силното намаляване на търсенето.

Освен това, компанията изглежда, че се е концентрирала повече над софтуера в последно време, с известия за подобрения и допълнения на абонаментните услуги. Когато искаш да привлечеш хората към абонаментните услуги, определено има смисъл да намалиш цената на джаджите, които представят най-добрия достъп до тези услуги.

Какво предлага новият iPhone 11?

Дизайн: цветен и по-издръжлив

Дизайнът на iPhone 11 е смесица от нещо познато и нещо свежо. Предната и страничните части са доста сходни с iPhone XR, включително и алуминиева лента и малко странните ръбове. Най-голямата промяна в дизайна на iPhone 11 е това, което не се вижда. Apple твърди, че този телефон има най-твърдото стъкло – отпред и отзад, спрямо всеки друг смартфон.

Освен това, новото устройство е водоустойчиво с IP68 сертификат, което означава, че може да издържи до 2 метра под водата за 30 минути. iPhone XR можеше да издържи на едва 1 метър.

Екран и звук: все така отличен (за LCD екран), по-пълен и обгръщащ звук

Екранът на iPhone 11 Liquid Retina HD продължава да има размери от 6,1 инча, както при iPhone XR и разполага със същата резолюция от 1792 х 828. Всичко това е фантастично за един LCD екран, с живи цветове и отлична яркост, но все пак не е OLED дисплей.

Когато започнем да говорим за звук, новото озвучаване на iPhone 11 предлага по-широка звукова сцена, допълнена с Dolby Atmos. Новият iPhone предлага по-силен звук.

Камерите: един значителен ъпгрейд

Благодарение на новия широк сензор, iPhone 11 се справя много по-добре от старите iPhone-и при правенето на снимки в условия на намалена светлина. А и нощният режим се включва автоматично.

Другото подобрение идва от новата ултра широка камера 12 МР на iPhone 11, която се присъединява към стандартната 12-мегапикселова камера. Тази характеристика ще ви позволи да обхванете до четири пъти повече, благодарение на зрителното ѝ поле от 120 градуса. Също така, Apple извежда Smart HDR на следващото ниво при iPhone 11, тъй като изкуственият интелект може да разбере кой е обектът на снимките и да запази детайлите, които искаш, като в същото време запази и сенките.

Скорост: А13 Bionic е наистина най-бързият процесор в света

Apple вече разполагаше с най-бързия процесор на телефон и сега запазва преднината си с чипа А13 Bionic, монтиран в iPhone 11. Apple твърдят, че този чип работи с 20% по-бързо във всяко отношение – от графиката до автоматичното учене.

Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?

Напишете дума/думи за търсене