Любимите десерти на известните личности

Те печелят сърца ни с начина си на общуване, карат ни да плачем или да се смеем, да се тревожим със и без повод. Виждаме ги на сцената, на червения килим и те винаги изглеждат безупречни и щастливи, сякаш животът им е безкраен празник. Въпреки това, всеки от тях има своите слабости и когато камерите се изключат, звездите се превръщат в обикновени хора. Да се избавят от стреса, да празнуват рождения ден на детето, да се поглезят с нещо сладко, всичко това е свойствено и за звездите. Нека да разберем кои десерти предпочитат някои от тях.

Анджелина Джоли

Първата красавица на Холивуд изглежда така, сякаш се храни с въздух и чиста вода. Преди време хора от вътрешния кръг на звездата споделиха, че тя наистина не яде всеки ден и само растителна храна, но тежи по-малко от 40 кг. Напоследък обаче папараците твърде често срещат Джоли с фунийка сладолед в ръцете.

Дженифър Лопес

Израснала в беден квартал, Дженифър сега активно наваксва изгубеното в детството. В нейното меню присъствието на сладки се записва в отделен ред. Без Snickers, дражета на M&M и бисквитки с шоколад, звездата може да откаже представление. „Да, ям шоколадови бисквитки всеки ден“, потвърди дивата в интервю.

Алесандра Амбросио

Моделите също са хора и човешките слабости не са им чужди. Така Алесандра признава, че редовно извършва престъпления срещу собствената си фигура: редовно се глези със сладолед и шоколад. Понякога дори през нощта. Момичето не може да устои и на кнедлите, които баба й приготвя.

Хайди Клум

Друг супермодел, който разрушава стереотипа, че на подиума се качват само тези, които ядат само маруля. Хайди призна, че не може да се отрече от сладолед с лешници. А също така тя никога няма нищо против да закуси с бонбони женско биле.

Бритни Спиърс

„Шоколад! Много шоколад! Шоколад с карамел! „ - възкликва поп дивата, когато я питат за любимите десерти. Бритни е луда по Snickers. И може да го замени само с бонбони на M&M или цяла шоколадова торта.

Мадона

Легендарната певеца има железен характер. През по-голямата част от живота си тя спазва строга диета. Но понякога тя си позволява почерпка, като се отдава на порция сладолед с кленов сироп. „Има вкусотии, на които не мога да устоя“, признава звездата пред репортери. „Обичам пица, пържени картофи и сладолед.“

Скарлет Йохансон

Холивудската актриса обожава класическия чийзкейк. Готова е да го яде за закуска и вечеря. Понякога дори изненадва колегите, като донася самостоятелно направен десерт на снимачната площадка. Скарлет смело заявява, че никога не е била на диета и призовава жените просто да се обичат и да се глезят.

Риана

Любовта на певицата към шоколадовия сладолед е толкова силна, че дори личният й треньор Ари Нунез направи отстъпки и го въведе в менюто на звездата.

Ума Търман

Дори по време на диетата актрисата не е готова да се откаже от сладкишите. Диетата за нея се прави, като се отчита тази слабост, заменя любимия си млечен шоколад с горчив, а сладоледа с плодов лед. „Аз поглъщах всякакви десерти и все пак успях да отслабна по някакъв начин“ - се похвали Търман. „Знаете ли защо? Защото освен сладко, изобщо не ядях нищо!“

Тези звезди са ярко доказателство, че нито славата, нито парите могат да заменят обикновените радости. Такива, като парче шоколад, сладолед или пресни сладкиши. Ако много обичате десерти, а не можете да ги приготвяте, може спокойно от време на време да си поръчвате някое сладко изкушение от любимия ви ресторант с доставка на десерти, за да се поглезите и да се почувствате като истинска звезда.

Ето кой шие костюмите за Dancing Stars
Как внукът на Алла Пугачова избяга от войната
Зомбори триумфира с песен 13 години след като губи на финала “Х Фактор”
Триковете за сваляне на килограми от жени професионалисти

Напишете дума/думи за търсене