Nivea invisible for black & white

NIVEA разработи серия дезодоранти - NIVEA Invisible for Black & White, които предотвратяват появата на петна от изпотяване, като осигуряват 48-часова невидима защита. Без значение дали спортувате във фитнеса, забавлявате се в дискотеката или бързате за работа, те гарантират чувството на свежест през целия ден, независимо от неговата интензивност. Иновативната формула на дезодорантите NIVEA Invisible for Black & White не оставят бели следи върху тъмни дрехи и предотвратяват образуването на жълти петна върху светлите.

Срещу белите петна NIVEA Invisible for Black & White използва специална технология - алуминиевите соли се разтварят в емулсия и са обвити в замаскиращи масла, които правят остатъците невидими.

Invisible for Black & White се базират на напълно нова технология, която съдържа специална съставка против образуването на петна. Тази съставка предпазва влакната преди компонентите на петното да са достигнали до тях и да са проникнали навътре. Така петната остават на повърхността и лесно могат да бъдат премахнати в пералнята.
В зависимост от различните предпочитания, NIVEA Invisible for Black & White има възможността да допълни вашия личен стил. Серията е разработена специално за жени и мъже в три практични опаковки - спрей, ролон и стик.

Серията Clear за дами е достъпна и в трите разновидности, които имат естествено елегантен аромат с цветни, зелени и водни нотки. Продуктите Pure се съставени от спрей и ролон, които събуждат женствеността с натурално свежо и същевременно сладко ухание. Петната от дезодоранти вече са в миналото и за мъжете. NIVEA FOR MEN Invisible for Black & White POWER създаде за тях спрей, ролон и стик.

Серията NIVEA Invisible for Black & White предпазва дрехите от появата на петна и осигурява надеждна 48-часова защита от изпотяване. Доверете се на черното и бялото, за да запазите ярки спомените си!

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?

Напишете дума/думи за търсене