Шушка е петото осиновено кученце в кампанията „Вземи ме вкъщи“

Едва двумесечна, Шушка е оставена за лечение във ветеринарна клиника „Грижа за тях" в Драгалевци. Пет месеца по-късно все още никой не се е върнал да си я потърси.

Д-р Явор Георгиев я отглежда като свое куче - с всички ветеринарни грижи, разходки и пълноценно хранене. Но собствените му животни и пациенти и без това не са малко. Затова от миналия декември дребничката Шушка търси стопани чрез кампанията „Вземи ме вкъщи" на Радио Magic FM и приятели.

„Търси" е доста неточно казано; „чака" повече съответства на характера на кученцето - дружелюбно, кротичко и леко срамежливо.

До деня, в който 25-годишната Радина и нейната майка не спират погледа си на обявата на Шушка на сайта на кампанията на Magic FM. Двете веднага разбират, че малката Шушка е идеалното домашно куче за апартамент. След срещата си с нея се убеждават и в уверенията, че малката срамежливка е тих, дискретен и мил домашен любимец.

Всичко, от което Шушка се нуждае е повече самочувствие. А самоувереността, както е известно, е характерна черта на обичаните и окуражаваните в детството. Новите стопани на Шуша вече я обожават и са готови да й отделят много време и внимание.

Вашата „Шушка" ви очаква търпеливо на сайта на кампанията „Вземи ме вкъщи".


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене