Сега можеш да имаш уверена и бяла усмивка

Прическата. Маникюрът. Гримът. Белите зъби и красивата усмивка. Всеки ден, ние жените полагаме грижи за тях и се стараем да изглеждаме безупречно. Също както пробването на дрехи в магазините ни кара да изглеждаме и да се чувстваме страхотно, така и нашата усмивка допринася за доброто ни настроение. Затова ние знаем, че красивата и бяла усмивка ни прави по-уверени в себе си във всяка ситуация.

А, всяка жена иска да е под светлината на прожекторите.

В работата или на купон, бялата усмивка е задължителна! За това, вече няма нужда да се притесняваш! За всички себе уважаващи се жени, които поставят високи стандарти пред себе си и които обичат да излизат и да се забавляват, марката Blend-a-med представя новата си паста за зъби 3D White Fresh. Тя обещава до 6 пъти по-дълготрайни резултати за свежест* и за по-бели зъби, които ти дават истинска, неустоима и уверена усмивка. Зашеметяващо белите зъби сега могат да подчертаят твоя личен стил.

Новата паста за зъби 3D White Fresh е създадена, за да подобри предимствата на избелването на зъбите и свежестта на устата, за да постигнеш ефекта на най-неустоимата усмивка. Революционната технология Hydra-FreshTM и избелващите частици ефективно действат на зъбите, езика и венците, за да осигурят до 6 пъти по-дълготрайни резултати за свежест и по-бели зъби. Пастата за зъби съдържа силикати, които премахват петната по зъбите и полират емайла им както и частици, които предотвратяват появата на нови петна.

Разбира се, никой „ритуал" за разкрасяване няма да е пълен, ако в него липсва грижата за блестящата усмивка чрез подходящите паста и четка за зъби. Снопчета на четката за зъби Oral-B 3D White Fresh са оформени като чашка, така че да задържат добре пастата за зъби, която от своя страна да премахне петната. Дизайнът на четката е разработен със специална част за оптимално почистване на езика, за да придаде свеж дъх в устата при редовна употреба, да премахва ефективно плаката и да масажира венците.

Пастата за зъби 3D White Fresh може да се намери в два свежи ментови аромата: Extreme Mint Kiss и Cool Water.

Препоръчителни цени: паста за зъби Blend-a-med 3D White Fresh: 4,03лв.; четка за зъби Oral-B 3D White Fresh: 4,25лв.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене