HP представи нови мобилни компютри с подобрен дизайн

НР представи ново портфолио от потребителски мобилни компютри, което е с изцяло променен дизайн. Всички модели подобряват цялостното усещане на потребителите с последните технологии, облечени в по-тънък и елегантен дизайн.

С подобренията около продуктовата линия HP Pavilion, новите ноутбуци на HP черпят вдъхновение от културата, изкуството и модата. Te са подчинени на философията "MUSE" на HP (Материали, Употреба, Сетивност и Преживяване/ Мaterials, Usability, Sensory appeal, Experience).

Представена за първи път през Май 2010г., философията MUSE включва впечатляващи характеристики в линията Pavilion през 2011г. с избрани модели, които разполагат с Beats AudioTM технологията, HP CoolSense, HP TrueVision HD уебкамера и SimplePass.

Новите мобилни компютри Pavilion могат да бъдат персонализирани с 17 ексклузивни десктоп тапета, проектирани от шестима художници от цял свят. Тези и други тапети са налични и могат да бъдат свалени от Facebook страницата на HP в САЩ.

Ноутбуците HP Pavilion dv6 - създадени за забавление
На преден план на обновената линия ноубуци HP Pavilion е серията Pavilion dv6, която предлага отлични възможности за производителност, забавление и сигурност. Събрани в едно, тези качества работят така, че продуктът да успее бързо и безпроблемно да се превърне в част от живота на потребителя.

Серията Pavilion dv6 поддържа елементи от дизайна на отличената ENVY линия, която разполага с ексклузивната Beats Audio технология, налична при варианта на ноутбуците с метално покритие, заедно с USB 3.0. Ноутбуците разполагат с HP CoolSense технология, TrueVision HD уебкамерата на HP, както и четири говорителя, разположени на самия му корпус. Те създават възможността за най-доброто изживяване на потребителя пред мобилния му компютър.

Beats Audio технологията предоставя чист, плътен и силен звук в комбинация с четирите говорителя. Тя е създадена от Dr. Dre и Джими Айовин и има за цел да възстанови емоцията, която липсва при електронната музика. В сътрудничество с HP, Айовин и Dr. Dre настройват и налагат подписа на звуковия профил Beats в най-високите класове ноутбуци и настолни компютри на HP. Така, независимо дали през слушалки, аудио колони или през новооптимизираните четири говорителя на корпуса на компютъра, те ще предлагат оптимално звуково изживяване - такова, каквото създателите на музиката са искали да го направят.

Технологията HP CoolSense комбинира подобрените възможности на хардуера с интелигентен софтуер за охлаждане, което прави ноутбука значително по-хладен на допир. Технологията автоматично настройва нивата на охлаждане спрямо нуждите на потребителя.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Триковете за сваляне на килограми от жени професионалисти
Слънцезащита със зелен чай (+рецепта)
Брадли Купър и Джиджи Хадид се целунаха страстно в Париж (Видео)
Джесика Алба и дъщеря й посещават терапевт поради скандали и напрежение в отношенията си
Женската завист - по-мощна или не от мъжката

Напишете дума/думи за търсене