Облекла, обувки и аксесоари с марката NEO зa пролет 2011

За сезон пролет/ лято 2011, adidas ни предлага продуктите от колекция adidas NEO, които задължително трябва да имате в гардероба си. Един изключителен асортимент от дрехи, които съчетават спорт и стил в едно, създавайки изцяло набрежен облик за младите и ориентирани към стила хора. Марката adidas NEO дебютира в Щатите и Китай през юли 2008 година и оттогава се развива успешно в повечето Европейски страни и Япония.

Този сезон adidas NEO представя GO Squad, група от млади и успешни тийнейджъри, които олицетворяват идентичността на марката NEO и активно преследват своите цели. Характеризираща се с изгряващи музиканти, модели, актьори и модни икони, групата обединява Трейс Сайръс (САЩ), Джесика Брандо (Италия), Тал (Франция), Чау ПакХо (Хонг Конг), Анджела Янг „Angelababy" (Хонг Конг), Анита Боумик (Русия) и Кайлий (Япония). Go Squad е създадена с цел да събере интернационална група от талантливи и отдадени, млади мъже и жени, които дават личен пример за стила на NEO, излъчвайки свежест, активност и жажда за живот.

Водена от Go Squad, марката NEO ни носи и онлайн игри, каквито не сме виждали никога досега. Свързана с феновете и приятелите чрез Facebook, Twitter и други социални платформи, NEO е първата марка, която пуска игри с две уеб камери улавящи движение, базирани на платформа във Facebook. Go Bowl или Go Trike реагират на движенията ви пред уеб камерите за сила и контрол над играта. Докато играеш, NEO тайно записва твоето лице и израженията, които правиш, докато играеш. След като се посмееш - може да споделиш лицето си в социалните мрежи и да поканиш приятелите ти също да играят. В допълнение, сайта ще генерира допълнително анимирани подаръци, които ще дават възможност на потребителите за различни интересни занимания. Всички файлове ще могат да бъдат споделяни с приятелите ви в мрежата..

Вижте сами на adidas.com/neo
Присъединете се към NEO на: Facebook.com/adidasneolabel и Twitter.com/adidasneolabel

Колекцията предлага на модерните тийнейджъри асортимент, който вдъхновява индивидуалността и себеизразяването, както и дизайн, отговарящ на последните модни тенденции. Марката adidas NEO предлага ежедневни облекла, обувки и аксесоари в свежи цветове, с геометрични графики и вълнуващи щампи. За да запази интереса на младите асортимента включва и специални джобове за MP3 плейъри и дупки за слушалки в облеклата и чантите, създаващи модерни решения за динамичните и млади хора.

Асортиментът за момчета включва тениски с графики, шорти и горнища с качулки в ярки цветове и десени. Подобрени маратонки в основни, неутрални и неонови нюанси, джапанки и раници с графики, и актуални аксесоари допълващи облеклата. Колекцията е вдъхновена и от спортната икона Дейвид Бекъм, което допълва колекцията с класически американски облекла с полирана повърхност. Основните, вдъхновени от спорта стилове в колекцията, събират в едно творчески и стилни детайли, смели карета и райета.

Облеклата за момичета са в ярки цветове и неочаквани декорации с ципове върху качулките и тениските. Пастелни нюанси, закачливи цветя, опростени линии и животински принтове красят женските силуети и аксесоари. Маратонки в ярки и пастелни цветове се предлагат в различни стилове, а чантите и аксесоарите чудесно допълват облеклата за един небрежен летен облик.

Класическите Denim стилове в комбинация с интересни цветни шевове са акцентите в колекцията. Дамски стеснени модели, шорти и мини поли са представени в нюанси на синьо, черно и лилаво. За момчетата дънките се предлагат в стеснени и широки модели, в светли и тъмни цветове.

Марката NEO е част от дивизията на adidas Sport Style заедно с Originals, Y-3 и SILVR. Всяка от тези колекции представя различен поглед към модата. NEO черпи вдъхновение от всички марки на adidas, заедно с актуалните модни тенденции, комбинирайки ги в достъпна марка за модерната младеж.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Характеристики на 5-те вида лидери
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене