3D преживяване вкъщи – точно като в кино салон

LG Electronics представи ново поколение 3D телевизори, създадени, за да достигнат нови висини по отношение на яркостта, яснотата на образа и комфорта. С представянето на иновативната серия 3D телевизори, LG даде възможност на потребителите да се наслаждават на качествено 3D кино в къщи, заедно с техните семейства и приятели. Продуктите се отличават с по-ясна картина, по-широк ъгъл на видимост, възможност за конвертиране на 2D съдържание в 3D без допълнителни устройства и се предлагат с удобни и стилни леки очила. LG Cinema 3D идва в България само два месеца след официалната си премиера на 26-ите Награди на независимото американско кино (Film Independent Spirit Awards).

LG Electronics България ще предложи четири модела Cinema 3D телевизори от края на април: LW650S, LW5500, LW570S и LW4500. Гамата Cinema 3D включва няколко размера от 42 до 55 инча, като клиентите ще могат да направят своя избор съобразно нуждите и наличното място в дома си.

Първата в света сертифицирана 3D картина без трептене
Телевизорите от гамата Cinema 3D са първите, които предлагат триизмерна картина без трептене, заедно с по-удобни очила, по-ярка картина и по-широк ъгъл на видимост. В основата на LG Cinema 3D е технологията на дисплея Film Patterned Retarder (FPR), която е първата получила сертификат за 3D картина без трептене. FPR позволява по-добро разделяне на изображенията между лявото и дясното око. Съответно след „съединяването" им с помощта на специалните очила се гарантира 3D картина с изключително високо качество и без размазване, което е традиционен проблем при триизмерното кино.

Технологията LG 3D Light Boost от своя страна повишава нивото на осветление на екраните, за да поддържат максимално висока яркост и да намалява възможността за потъмняване на картината, когато се възпроизвежда триизмерно съдържание. Благодарение на тази технология телевизорите LG Cinema 3D могат да възпроизвеждат двойно по-ярко 3D съдържание в сравнение с традиционната 3D технология.

 

3D телевизия с по-леки очила и по-широк ъгъл на видимост за споделяне на преживяването
Очилата Cinema 3D са много леки, само 16 грама, и това превръща гледането с тях в изключително комфортно преживяване. Този вид 3D очила нямат нужда да бъдат зареждани, което позволява на зрителите да се наслаждават на 3D изображения винаги, когато поискат. От друга страна очилата LG Cinema 3D нямат електрически части, така че потребителите не трябва да се притесняват за вредните електромагнитни вълни. Това прави Cinema 3D изключително подходяща за деца и позволява истинско домашно 3D забавление, за цялото семейство.

Тъй като форматирането на 3D изображенията се извършва само от телевизора, не е необходимо очилата да се синхронизират с източника на картината. Това позволява на зрителите да се наслаждават на качествени 3D изображения дори удобно излегнати пред телевизора, на практика от всяко кътче в стаята. Благодарение на комбинацията от широк ъгъл на видимост, мобилност на 3D очилата и комфорт, моделите от серията Cinema 3D се превръщат в първите истински 3D телевизори за цялото семейство.

Освен това телевизорите LG Cinema 3D използват технологията Smart Energy Savings Plus, която значително намалява консумацията на електроенергия. Чрез нея потребителите ще могат едновременно да намалят разходите си за електричество и да спомогнат за опазването на околната среда.

Повече 3D забавление вкъщи
3D телевизорите на LG могат да преобразуват 2D съдържание в 3D изображения чрез алгоритъма на LG за конвертиране, без да са необходими допълнителни устройства или софтуер. Конвертирането на картината позволява достъп до по-богато 3D съдържание и дава възможност за домашно забавление с игри, филми и традиционни телевизионни програми в 3D, без да са необходими допълнителни усилия и специализирани познания.

Директно от червения килим
Холивудски знаменитости, сред които Бен Стилър, Самюел Джаксън, Никол Кидман, Джейми Фокс и Джейн Линч, имаха възможността да тестват първи новото поколение 3D телевизори - LG 3D Cinema. Премиерата на новата триизмерна технология на LG Electronics се състоя по време на връчването на 26-тите Награди на независимото американско кино (Film Independent Spirit Awards).

По време на наградите знаменитостите и VIP персоните видяха разликите между LG Cinema 3D и традиционното 3D на живо. Според проучване на LG всеки трети зрител предпочита Cinema 3D технологията пред стандартната, заради всичките й преимущества за домашно забавление.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Триковете за сваляне на килограми от жени професионалисти
Слънцезащита със зелен чай (+рецепта)
Брадли Купър и Джиджи Хадид се целунаха страстно в Париж (Видео)
Джесика Алба и дъщеря й посещават терапевт поради скандали и напрежение в отношенията си
Женската завист - по-мощна или не от мъжката

Напишете дума/думи за търсене