HTC Incredible S вече на българския пазар

От началото на седмицата новият смартфон HTC Incredible S влиза на българския пазар и ще се продава ексклузивно единствено в търговската мрежа на VIVACOM. Цената на устройството е 29.90 лв. на месец при сключване на двугодишен договор с тарифен план UniCall XL.

Устройството комбинира уникален дизайн с мощни характеристики, за всеки, който иска да бъде различен. Изработен е от материал, който подчертава вътрешните компоненти на хардуера. Смартфонът е захранен с Qualcomm 1Ghz процесор, в комбинация с 768MB RAM памет и операционна система Android.

Дисплеят на устройството е с WVGA резолюция от 480x800 пиксела (4,0') и мултитъч функция. Освен това фотоманиаците могат да разчитат на 8-мегапикселовата камера, която има двойна LED светкавица, а на предната страна на телефона е поместена още една 1.3-мегапикселова камера за видео разговори.

HTC Incredible S дава възможност за запис и възпроизвеждане на HD видео в кристално ясна резолюция от 720p. Stereo surround звукът доближава потребителя до живото мултимедийно изживяване, а чрез DLNA® технологията изпращането на снимки, видео и музика към телевизора е по-лесно отвсякога.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Поставиха под попечителство Брайън Уилсън от групата "Бийч бойс"
Криско отбелязва пълнолетие на сцената, ще пее старите си хитове в “Арена София”
Зейн Малик след връзката си с Джиджи Хадид: Не успях да намеря любовта
Африканският черен сапун – новият хит за вашата кожа
Най-опасните диети

Напишете дума/думи за търсене