Сърцето ми е тук: Един от най-прекрасните плажове в България - Болата

Здравейте, казвам се Елена Овчар, искам и аз да споделя, моите снимки от кътчетата на България, които ме зареждат. Места са много, но това е едно по-специално и вчера 30.05, по случай рожденният ми ден бях отново там. Аз съм от Молдова и от 14 години живея в гр. Варна. Година по-рано през 2005 год., преди да се установя за постоянно, пристигнах за първи път в България, да участвам в младежкия фолклорен фестивал "С България в сърцето" в град Каварна, бяха най-прекрасните три дни! Имахме и организирана екскурзия до нос Калиакра, и именно това е мястото, което завинаги ще остане в сърцето ми! Последната ми снимка е от един от най-прекрасните плажове в България - Болата. Всеки път, когато се връщам на любимото си кътче, преоткривам по още едно хубаво местенце и това вчера беше и този уникален плаж!

Кампанията продължава с красиви кадри от онези кътчета в страната, където човек се чувства щастлив. А щастието може да бъде още по-голямо, когато бъде споделено. Затова и вие, патриоти, опишете в снимки, видеа, лични истории тази точка в родината, в която се връщате, за да се заредите.

Нека припомним на всички изморени от физическата изолация колко велико място е нашата родина България!

Всеки път, когато пътувате из страната, снимайте и ни пращайте кадри, видеа, лични истории за тези ваши любими точки. Искаме да видим тези места - планини, море, язовири, реки, селски къщи, манастири, поляни, цветя, паметници... Може да покажете природни забележителности, детайли от градската среда, хора, вас самите на мястото, на което се чувствате най-добре.

Най-впечатляващото ще публикуваме.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?

Напишете дума/думи за търсене