Сърцето ми е тук - при скритите отбивки до кулата "Снежанка" в Пампорово

В Пампорово през лятото - там ни отвежда Татяна Йорданова, включвайки се в патриотичния проект на “24 часа” “Сърцето ми е тук”. Тя изпраща кадър, на който е щастливо усмихната заедно с добрата си приятелка Мария Тодорова, искайки приятно да я изненада днес.

“Отидохме веднъж в Пампорово - до кулата “Снежанка”, а после се върнахме безброй много пъти. Мислено...Защото имаше какво да си спомним с усмивка - пътя до кулата, скритите отбивки, качването и слизането от лифта, дългата опашка на входа на кулата, вечно работещия асансьор до последния етаж, където правят божествени мелби. Това пълно с хора местенце вероятно е празно сега, а асансьорът сигурно си почива (най-сетне). Но ние си се връщаме към него мислено дори в карантинно време. Поне веднъж в месеца”, пише ни Татяна.

Ако сте успели да избягате през почивните дни до любимото си място или мислено да се върнете там, гледайки снимка с добър приятел, ни я изпратете заедно с лична история на следните имейли: [email protected] и [email protected].

Може да пращате и кратки видеа от мястото, което ви прави щастливи. Най-хубавите снимки и видеа ще бъдат публикувани във вестника и на сайта ни.

Лятото идва, не забравяйте да снимате където и да стигнете!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка
Ретрограден Плутон - изкореняване на стари модели на поведение

Напишете дума/думи за търсене