24 часа оптимална хидратация

NIVEA създаде лосиона за тяло Express Hydration с технологията Hydra IQ, който попива изключително бързо и хидратира за часове. Новият ултра лек лосион с морски минерали и с иновативната технология Hydra IQ е разработен специално за нуждите на нормалната към суха кожа.

Той поддържа кожата нежна и еластична, обгръща я в лек аромат на син лотос и оставя чувството на освеженост след нанасяне.

Единствената по рода си формула с Hydra IQ прави грижата за тялото дълготрайно преживяване. Тя снабдява кожата с непрекъсната хидратация - по-дълго от когато и да било. Това се основава на първата в света технология, която прави възможно оптималното снабдяване и разпределение на водата отвътре - за повече от 24 часа. Лосионът за тяло Express Hydration не само е ефективен за дълго време, но се абсорбира от кожата изключително бързо.

С това лосионът удовлетворява желанието на много жени по отношене на продуктите за грижа за тялото да се облекат незабавно след нанасянето на лосиона. „Много потребители смятат, че интензивният лосион за грижа за тялото не може да се абсорбира бързо. Лосионът Express Hydration с технологията Hydra IQ доказва точно обратното.

Той оптимизира доставянето и разпределението на влага отвътре. Не оставя лепкави следи по повърхността на кожата и няма нужда да чакате преди да се облечете," - казва д-р Волкер Калмайер от изследователския център на Байерсдорф.

Новата иновативна технология на NIVEA Hydra IQ, съдържаща оптимална комбинация от глицерин и глюкоза - две жизненоважни натурално идентични за кожата субстанции, за да подпомогнат максималната ефективност на аквапорините.

Сега всички хидратиращи лосиони за тяло на NIVEA съдържат технологията HYDRA IQ: подхранващо мляко за тяло, мляко за тяло Smooth Milk, лосиони за тяло Express Hydration, Happy Time и SOS Care Repair.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ива Софиянска и Антон Божков празнуват 10 години брак
Мария Бакалова празнува 27-мия си рожден ден
След Кан Леонардо ди Каприо отиде на милиардерска сватба в Сардиния
Кейт Хъдсън публикува снимки по бикини (Снимки)
Истината за двойнствения живот на Филип Трифонов

Напишете дума/думи за търсене