Откриха откраднатото куче на дует "Ритон" на 400 км. от дома им

Седмица, след като кучето на Катя и Здравко от дует "Ритон" беше откраднато пред дома им в Банкя, то е забелязано и открито чак в Созопол. Днес домашният любимец вече е при щастливите си стопани.

Новината обявиха в официалния си профил във Фейсбук, след като на 29 май 8-годишната Лъки изчезнала и видели на записите от камерите как непознат мъж с джип спира пред къщата им и я качва.

Ето и цялото съобщението на любимата група:

Добротата,………..Има я!!!

Силно се вълнуваме и сме истински щастливи, след сагата с нашето 8-годишно куче Лъки.

Седмица след отвличането му в Банкя, благодарение на социалните мрежи и след репортажа, в предаването “Тази сутрин” по БТВ, се обади добър човек, чак от Созопол, че го е видял пред заведение и е взел координати на тези, които са го водили на каишка. Бяхме шокирани и объркани,…на 400км. от дома ни?!?

След като получихме и снимките, които ни изпрати, се обадихме на прекрасната ни колежка и близка приятелка Тони Димитрова да го вземе, а ние веднага заминахме за Бургас.

Макар и силно стресирана, “баба” Лъки вече си е у дома.

Внаги сме си мислели, че щастлив край има предимно във филмите, но ето макар и почти изубили надежда -на 05.06.2020 петък, се случват чудеса!

Поклон пред човешката доброта на всички, съпричастни в издирването на отвлеченото животинче и най вече на:

Михаил Кнебел-собственик на рок-бар “ДЖИНИ” в Созопол, голямата певица и верен приятел- Тони Димитрова, прекрасната Джина Иванова и всички журналисти, помогнали с репортажи в медиите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене