Червило - Rimmel Lasting Finish сега още по-изразително

Червилото - Rimmel Lasting Finish Lipstick е еквивалента в красотата на малката черна рокля. С него приемаш емблематичния, неподвластен на определено време и стилен външен вид, винаги когато желаеш да изглеждаш неповторимо. Класическият вид, който никога няма да ти изневери. Страхотната новина е, че червилото Lasting Finish е още по-изразително от когато и да било. Не ни вярвате? Сега Rimmel ще ви разкрие защо.

Първо, Lasting Finish Lipstick се гордее с подобрената си формула включваща технологията - Защита на цвета. Обогатена с 50% по-дълготрайни и подсилени цветни пигменти, формулата осигурява до 25% по-силно цветно въздействие, отколкото традиционните червила. Всъщност, новото червило Lasting Finish обещава свежест, само с едно единствено нанасяне на цвета и интензивна трайност до 8 часа, всичко това благодарение на безкомпромисната и приказна помощ на оригиналната му формула. Плътно, гладко, с неповторим блясък на вашите устни в продължение на 8 часа - новото Rimmel Lasting Finish Lipstick наистина притежава всичко това!

Второ, погледнете новите елементи в дизайна на опаковката. Невероятно! Каква гладкост! Именно сега известната капачка с елегантен наклон в своята форма и украсена със запазения символ на корона е още по-разкошна от преди, защото е подчертана с допълнителен метален сребърен пръстен с гравиран надпис Rimmel. Това е бижу - последен писък на модата и красотата, което гордо може да извадите от дамската си чанта, ако ви се наложи да нанесете нюанс от своето червило - Lasting Finish Lipstick.

Трето, Lasting Finish Lipstick има едно значително преимущество над емблематичната малка черна рокля. То се дължи на богатата гама от Pink Blush (006) до сочния Sugar Plum (085), от телесния Undressed (240) до напълно червения Temptation (166). Всички нюанси са дълготрайни и подходящи, както за различни цветове на кожата на лицето, така и за всеки тип настроение. Междувременно, лицето на Rimmel, холивудската актриса и певица Зоуи Дешанел, изглежда зашеметяващо с нюанса Heartbreaker (016) в новата реклама на Lasting Finish.

Новото червило на Rimmel - Lasting Finish Lipstick. Непрекъснат жизнен цвят и блясък издържащ до осем часа, без компромиси за вашия комфорт. Това е погледът на Лондон!

Емблематичното и дълготрайно червило от Rimmel London, сега е с подобрена формула и нови елементи в дизайна на опаковката.

Новото червило - Lasting Finish Lipstick предлага перфектна комбинация от цвят, покритие, блясък и комфорт благодарение на усъвършенстваната формула, която позволява плавно нанасяне на леката материя съвместно с технологията Защита на цвета, която осигурява до 25% по-силно цветно въздействие отколкото традиционните червила.

Луксозната опаковка и заслепителната гама от 13 нюанса допълват поразителния ефект от този грим с интензивна трайност до 8 часа, който задължително трябва да притежавате сега.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене