Новият треньор на "Левски" Георги Тодоров: На Наско не се отказва

Тодоров ще изведе "Левски" срещу "Арда"

"На Наско Сираков не се отказва!". Tака аргументира поредното си завръщане начело на "Левски" треньорът и бивш футболист на отбора Георги Тодоров пред "България Днес".
Преди година именно Тодоров класира "сините" за Лига Европа, довършвайки сезона след раздялата с Георги Дерменджиев. Димитър Телкийски, Тодор Симов и треньорът на вратарите Георги Стоянов са в щаба на временния наставник.
За Тодоров това е четвърто заставане начело на любимия тим. На "Герена" той рита като нападател между 1975 и 1979 г. и записва 33 мача, след което кариерата му преминава основно в "Шумен" и други наши отбори. Начело на "сините" е през 2001, 2003 и миналия сезон, а от преди два дни отново стана спасител, заемайки горещия стол.
"Нямам отношение в раговорите с Петър Хубчев, нито към това кой ще поеме отбора след края на настоящия сезон - признава Тодоров. - Наско ми се обади и ме помоли да водя тима в оставащите мачове. А на Наско не се отказва, още повече щом става въпрос за "Левски".
Временният наставник е наясно с изключително тежката ситуация и вероятността отборът да не стигне до евротурнирите. "Положението е тежко, не само защото играчите не са взимали пари. Почти три месеца не са играли футбол, формата им е далеч от желаното ниво. Давам си сметка с какво се захващам, колко ще е трудно и какви негативи може да понеса, но в името на "Левски" не мога да стоя отстрани", коментира още Тодоров, който от години работи в ДЮШ на клуба.
Петър Хубчев не води вече отбора, но раздялата със "сините" още не е факт. Проблемът е в неразплатените суми. Хубси иска 200 000 лева неустойка, а общата сума с неизплатените заплати за тази година набъбва до над 350 000 лв., признават от клуба.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене