Играй съблазнителната игра

Play It Lovely  е свеж, плодов и цветен

Кой казва, че винаги мъжете трябва да правят първата стъпка? Всяко момиче крие в себе си флиртът, който чака да поиграе играта на съблазняването. Ето защо, легендарната марка Playboy пуска на пазара три неустоими нови аромата за жени, които ще ти помогнат да спечелиш най-готиния мъж. Натисни, за да играеш! (Just Press to Play!)

Първите дамски аромати на Playboy са Play It Lovely, Play It Sexy и Play It Spicy и са достъпни на българския пазар от април 2011г. Всеки пленителен нов аромат представя три стъпки на изкуството за съблазняване на мъжа - от флирта през изкушението до крайния плен. Какво чакаш?

Когато приемеш увереното PLAYBOY поведение, ръководиш собствената си съдба. Ако видиш мъж, когото желаеш, имаш силата да флиртуваш, да го изкушаваш и да го съблазниш. Само трябва да приготвиш всичко необходимо, от което се нуждаеш - независимо дали това е сексапилна рокля, страстни устни или уверен поглед - за да можеш да играеш играта... и да победиш!

Play it Lovely, за да го заинтригуваш. Play it Sexy, за да го примамиш и Play it Spicy, за да го омаеш.

Play It Lovely
Когато става въпрос за първо впечатление, знаеш правилото - всичко зависи от правилото на първото появяване. Любима рокля? Тук. Любим гланц? Тук. Последен поглед на косата? Готово. И сега, допълнителната, необходима съставка е Play it Lovely, свеж плодов цветен аромат, който ще омагьоса твоя мъж и ще го накара да иска още.

Play it Lovely е идеален за дневен флирт, защото буди сладка и игрива невинност, която със сигурност пленява. Носи го, когато искаш да създадеш естествен и красив вид, за да привлечеш мъжа и да го накараш да е нетърпелив да научи повече за теб. Това е първата интереса стъпка в съблазняването.

Този лек и приятен аромат дава неустоимо съчетание от пикантен цитрус, зрели къпини и сочни круши, които възнасят и очароват. Основата на парфюма е изграден върху букет от черешова орхидея и тубероза, които излъчват модерна женственост. Когато ароматът се наслои, деликатните цветни нотки отстъпват на топлата и чувствената основа от кехлибар, пачули и тонка. Просто невероятно.

Play It Sexy
Осмели се да съблазняваш до нови нива с Play It Sexy. Когато дойде време за коктейл, твоите оръжия в играта са високите токове, опушения грим, убийствената рокля и секси ориенталския парфюм. Когато изглеждаш и се чувстваш толкова добре, всичко, от което се нуждаеш, е да намериш специалния мъж, да привлечеш погледа му и той няма да може да ти устои.

Play It Sexy има по-страстен аромат и е идеален за вечер флирт, когато си се нагласила и си готова да излезеш. Този чувствен и същевременно изискан аромат завладява със засилващ прилив от розов грейпфрут и мандарини, смесени с пикантен нотка на розова чушка, преди да се изгради екзотичната основа на жасминов чай, османтус и папрат. Богатата, съблазнителна основа с нотки ванилия, пачули, сандалово дърво и тонка завършват опияняващото преживяване.

Play It Spicy
Вечер в бара, става късно и е време окончателно да го плениш. Третата и последна стъпка в съблазняването изисква максимален блясък и неустоимата увереност на PLAYBOY. Сияеща кожа, разкошна коса, чувстваш се неустоима? - тук, тук, тук! Флиртувай страстно (Play It Spicy) и го накарай да не сваля поглед от теб - ти решаваш как! И сега, когато е хипнотизиран, просто му позволи да мисли, че е победил... в края на краищата това е твоята игра.

Пенлив флорален и ориенталски, Play It Spicy е най-сексапилният и най-острият аромат от трите аромата на марката и е пълен с вълнение и чар. Този бляскав вечерен аромат започва с жизнерадостна смесица от нар, коктейл белини и розови зрънца, събуждащи ослепителния дух за сензационно парти. Сърцевината е сияйна цветна съвкупност от елегантен оранжев крем, пасифлора и хелиотроп, които съблазняват сетивата. Това дава място на богатите и меки нюанси на кехлибар, сандалово дърво и ванилова есенция, създавайки чувствен аромат, който не може да бъде подминат.

Желан Стил
Съблазнителната привлекателност на трите аромата на Playboy има отражение и в техните секси и същевременно ултра-женствени опаковки, които излъчват будоарен шик. Шишенцата на Play It Lovely, Play It Sexy и Play It Spicy са закачливо заоблени, женствени и с дизайн, който напомня легендарното зайче на PLAYBOY. Всяко шишенце е украсено с малко заешко око, а ушите на зайчето са представени с игрива и оригинална капачка. Със своя черен лъскав завършек, капачката носи шикозно и специално усещане, което прекрасно допълва женствената бутилка и я прави приятна за закачливо докосване. Като идеален завършващ ефект капачката носи известната папионка, която е присъща на зайчето на Playboy.

Всеки от трите варианта има собствен дизайн на фона на опаковката и цвят на шишенцето, който отразява аромата и съблазнителната роля, която се играе. Запазвайки своята игрива природа, Play It Lovely има нежна и мека прасковена опаковка. Точно като аромата, опаковката на Play It Sexy е малко по-предизвикателна: цветът е малко по-наситено розов, а кутията има деликатен дантелен мотив, който напомня на сексапилно бельо. Накрая, Play It Spicy има най-тъмната и дръзка опаковка. Женствената черна кутия носи силно будоарно усещане за елегантност, вечерен вид, докато главата на зайчето и парфюмът са обагрени в страстно кехлибарено, създавайки наситен бляскав ефект.

Отличителната визия на Playboy присъства и на кутиите на всеки от ароматите - с главата на зайчето, която украсява предната част и една от страните на елегантните кутии. Логото е повторено на горния капак и този път, за да е наистина женствено, то е разположено в сладка заешка опашка. Освен това, кутиите изписват и името Playboy с женствен курсив, което придава деликатно и женствено усещане.

 


Play It Sexy е секси и ориенталски
Play It Sexy е секси и ориенталски
Play It Spicy е пенлив, флорален и ориенталски
Play It Spicy е пенлив, флорален и ориенталски
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене