Филип Буков отличник в последния клас на Мастера

Филип (с черната тениска) с колегите си на дипломирането

Младият актьор от

“Откраднат живот” и

колегите му си разказват

весели случки за Стефан

Данаилов на дипломирането

Преди четири години не се знае със сигурност дали изключителният Стефан Данаилов ще води нов клас по актьорско майсторство в НАТФИЗ. Затова, веднага щом става ясно, много кандидатстват за него. Разбира се, малцина - все пак най-талантливите, са приети. И са истински щастливи, без да знаят, че той така и няма да успее да е до тях при дипломирането им.

Мастера си отиде в края на ноември, но студентите му продължиха да следват всичко онова, което той се опитваше да им предаде. Така преди два дни момичетата и момчетата от последния му клас се събраха в 47-а зала в академията, за да получат дипломите си на скромна церемония. “Всичко беше съобразено с мерките, така че нямаше много хора, бяхме като на камерна сцена. Да, ние бяхме късметлии с Мастера. И си спомнихме за него с усмивка - така, както той искаше. След церемонията си разказахме весели случки с него”, каза младият актьор Филип Буков.

Той направи своя дебют и зрителите вече добре го познават от сериала “Откраднат живот”, в който играе доктор Хаджихристев.

Буков е приет с най-висок успех в класа на проф. Стефан Данаилов. След четири години усилен и постоянен труд той се дипломира като отличник на випуск 2020 на НАТФИЗ и като най-добрия студент от последния клас на Мастера. “Благодаря на колегите си, на преподавателите в академията, на проф. д-р Емил Митрополитски и на невероятния д-р Сава Драгунчев. Благодаря ти, Мастер, за невероятните срещи, за ценните уроци, за духовитите беседи, за незаменимата възможност да се докоснем до теб! Велик артист, човек с огромно сърце и завинаги наш баща!”, каза Буков.

Скоро той отново ще е на снимачната площадка за новия сезон на “Откраднат живот”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене