Motorola XOOM стъпва в България

През май дългоочакваният таблет Motorola XOOM стъпва на българския пазар първо в магазинната мрежа на VIVACOM. Устройството ще бъде предлагано на лизинг при месечна цена от 49.90лв. Разсрочването на плащането е с възможност за две години и в комбинация с интернет плана на телекома Traffic L, който срещу промоционална цена от 15 лв. на месец дава неограничено сърфиране в мрежата, като първите 5 GB са на максимална скорост.

Motorola XOOM се задвижва от двуядрен процесор NVIDIA Tegra 2 и има 10.1" дисплей с резолюция 1280 x 800 пиксела. Устройството поддържа 10 часа възпроизвеждане на 1080р видео, разполага с HDMI порт за връзка с телевизор. То разполага още с 2МР предна камера за видеоразговори през Wi-Fi/3G/4G връзка, задна камера с резолюция 5МР, която записва и 720р видео. Вградената памет на таблета е 32GB, има и слот за флаш карта. Добавена е 1GB RAM памет.

Android 3.0 Honeycomb е първата официална версия на платформата на Google за таблети, с която Motorola XOOM дебютира.

Потребителите на Traffic Unlimited могат да избират между пет разновидности (XS, S, M, L и XL) на основната тарифна линия, които са в ценови диапазон между 5 и 40 лева. Включеното потребление в тях е от 500 MB до 15 GB на месец. Клиентите, избрали някой от големите пакети (Traffic Unlimited М, L или XL) в периода между 1 април и 30 юни 2011 г., пък ще могат да спестят 50% от месечната такса за 3 или 6 месеца в зависимост от избрания договор. Така 15 GB на максимална скорост ще им струват само 20 лв. на месец.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Триковете за сваляне на килограми от жени професионалисти
Слънцезащита със зелен чай (+рецепта)
Брадли Купър и Джиджи Хадид се целунаха страстно в Париж (Видео)
Джесика Алба и дъщеря й посещават терапевт поради скандали и напрежение в отношенията си
Женската завист - по-мощна или не от мъжката

Напишете дума/думи за търсене