Артуро Видал със смела прогноза: Виждам се с трофея от Шампионската лига!

Артуро Видал е наказан за мача с "Наполи"

"Барса" може да спечели Шампионската лига. Виждам се как вдигам трофея в ръце."
Думите на чилийския полузащитник на каталунците Артуро Видал идват преди днешния реванш срещу "Наполи" на "Камп Ноу". Първият мач в Неапол завърши 1:1 на 25 февруари. Сега Видал няма да играе заради наказание, но вярва, че съотборниците му ще се справят. "Трябва да влезем агресивно в мача и да покажем, че ще търсим победата от първата минута. "Наполи" има добър отбор и трябва да бъдем максимално концентрирани през целия мач. Нашата цел е да спечелим Шампионската лига, но сме длъжни да уважаваме всеки съперник. Имаме да извървим дълъг път до трофея, но сме в състояние да го направим. Имаме силен отбор и невероятни футболисти. Виждам се с трофея в ръце и ако това се случи, ще си направя специална татуировка. Питаха ме дали бих обръснал гребена от главата, за да отпразнувам успеха. Отговорът ми на този въпрос е категоричен: "Не".
Треньорът на "Барса" Кике Сетиен получи добри новини преди мача с "Наполи".
Възстановените от контузии Усман Дембеле и Роналд Араухо тренират на пълни обороти. Дембеле е готов за игра след шестмесечно възстановяване, но от "Камп Ноу" са много внимателни и предпочитат да не прибързат с включването му. Уругвайският централен бранител Араухо се контузи по време на мач от плейофите на дублиращия тим, но вече е на линия. Антоан

Антоан Гризман
Антоан Гризман
Гризман и Клеман Лангле също са възстановени и готови за игра. Самюел Юмтити е с травма, а Мартин Брейтуейт няма право да играе в Шампионската лига. Футболистите на "Барса" вече преминаха тестовете за коронавирус, които са задължителни преди подновяването на европейските турнири.




ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Великденски вицове и смешки
Има ли връзка между Христос и египетските пирамиди?
Христос воскресе, скъпи читатели!
Честито Възкресение Христово!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ

Напишете дума/думи за търсене