Това лято разкрий богинята в себе си чрез танца

На специална жива изложба Gillette Venus и танцьорите от Studio Dance Zone представиха танцови истории в няколко действия. Те показаха, че танцът е великолепен начин за себеизразяване на жените и у всяка жена има богиня, която чака да бъде събудена. Това е и мисията на Gillette Venus: да помогне на всяка жена да разкрие богинята в себе си.

От древни времена танцът е уникален инструмент, с който създанията от крехкия пол изразяват своята женственост и привличат мъжете. Перфектното тяло и грациозните движения са неустоима комбинация, която се претворява в изкуство под звуците на музика. Изкуство, което ще продължава да забавлява и очарова мъже и жени за дълги времена.

Изпълнителите илюстрираха историята на танца, показвайки различни стилове - от хип хоп и пластика до бурлеска и съвременен танц. Събитието завърши с изпълнение на песента Venus, класика на групата Bananarama, на която Дженифър Лопес наскоро записа кавър версия. На глобално ниво Дженифър Лопес е лице на Gillette Venus и заедно с марката помага на всяка жена да разкрие богинята в себе си, като й вдъхне вяра в собствената й сила и красота. Лопес и нейните великолепни крака ще бъдат част от цялостната маркетингова стратегия на марката през цялата 2011 година.

„Марката Venus дава сила на жените и говори с „богинята" във всяка от нас," казва Лопес. "Всяка жена е богиня по свой начин, само трябва да позволи на най-женствените си черти да блестят. Venus запазва краката ми гладки, като ми дава увереността да се чувствам като богиня."

Актрисата и драматург Наталия Дукова е гидът, който разказа историите на всяка една "танцуваща инсталация". Своеобразната изложба приключи с танца на Венера (Venus), изпълнен под звуците на едноименната песен под акомпанимента на чело. Самата Дженифър споделя: „Музиката е една от най-големите ми страсти, така че възможността да запиша и да изпълнявам римейк на култовата песен Venus, беше наистина специална част от кампанията. Обожавам това, че мога да изразявам страстта и креативността си и се надявам, че така ще вдъхновя и други жени да направят същото... независимо с какво се занимават."

Gillette Venus Riviera е самобръсначка за еднократна употреба с три ножчета, която е специално създадена за употреба от жени. Заоблената и подвижна глава е създадена да бръсне както лесно достъпните зони, така и тези, до които се стига по-трудно. Специално пригодената дръжка на самобръсначката и гъвкавата глава разрешават гладко бръснене само с един замах и оставят кожата невероятно гладка и мека. Gillette Venus Riviera осигурява на жените едно ново усещане с по-малко мъки и повече приятно прекарано време. Време е да покажеш на света твоите красиви крака и така да разкриеш богинята в теб!


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене