Бременната Луиза Григорова на снимачната площадка, но само като зрител

Снимка: Личен профил на Луиза Григорова във фейсбук

Актрисата гледа как съпругът ѝ режисира “В сърцето на машината”

Бременна, красива и развълнувана е Луиза Григорова на снимачната площадка на новия филм на съпруга си Мартин Макариев. Тя публикува снимки, на които позира до черен ретроавтомобил, изпъчила наедряло коремче. Красивата актриса е в края на осмия месец и няма роля в продукцията, но е там, защото снимачната площадка много ѝ липсва.

“Едно от местата, които ме правят най-щастлива, е снимачната площадка! И макар напоследък да я посещавам само като гост, пак ме кара да се чувствам жива!”, написа Григорова във фейсбук. Филмът, на чиято снимачна площадка е тя, е със заглавие “В сърцето на машината”, режисиран от Мартин Макариев. Той е затворнически трилър по действителен случай и разказва за 5-има души зад решетките, двама от които са убийци. Снимките започнаха в началото на месеца, а в него зрителите ще видят на едно място някои от най-популярните съвременни актьори като Юлиан Вергов, Христо Шопов, Александър Сано, Христо Петков.

“Историята е истинска, човешка, вдъхновяваща, вълнуваща. Когато прочетох сценария, плаках като малко дете, а сега, когато виждам как се осъществява, съм горда! Много съм горда с моето момче”, пише още младата актриса към любимия си мъж.

Продукцията ще бъде готова догодина.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене