Как да изберете най-добрите кънки за лед?

Източник: Pixabay

Без значение дали обичате да се забавлявате на ледената пързалка или тренирате хокей, изборът на кънките за лед е от изключително значение. На пазара се предлага голямо разнообразие от модели, марки и цветове, осигуряващи за всекиго по нещо.

Как да изберете най-подходящите за Вас кънки за лед?

За да се чувствате приятно и удобно по време на пързаляне, хубаво е да изберете кънки за лед от реномирани производители. Важно е да не избирате много голям размер, защото това ще Ви причини дискомфорт. Кънките за лед трябва здраво и стабилно да прилягат по крака, без да са твърде стегнати. След като връзките / катарамите се разхлабят и кракът ви се изтласка напред, трябва да имате около пръст място зад петата.

Обикновено размерите са обозначени така: S – 29-32 номер, M – 33-36 номер и L – 37-40 номер.

Може да изберете регулируемите модели, които са идеални и за децата, защото крачетата им растат много бързо. Много от тях се отличават с отлично качество и по нищо не отстъпват на класическите модели. Детските кънки са снабдени с всички системи за безопасност, за да гарантират сигурно, приятно и комфортно използване.

Не е необходимо да харчите много пари за кънки за лед, ако възнамерявате да ги използвате само няколко пъти всяка година. На пазара се предлагат и по-евтини модели, но не забравяйте, че по-скъпите обикновено осигуряват по-добър комфорт и подкрепа около глезена.

Ако сте любители на зимните спортове, но искате да опитате нещо различно от пързалянето с кънки, имаме предложение за Вас!

Сноубордът става все по-популярен спорт, който носи много адреналин и добро настроение.

Кои са ползите от сноуборда?

По-добра гъвкавост. Сноубордът принуждава тялото Ви често да променя посоките, като се адаптира към наклона и всякакви препятствия на земята. Това може драстично да подобри вашата гъвкавост. Да стоиш изправен също изисква добър баланс. Колкото по-често карате сноуборд, толкова по-добър ще стане балансът ви.

Изграждане на мускулна сила. Заедно с работата на основните мускули на тялото ви, сноубордът изисква да използвате по-малки мускули, които често са подценени. Въпреки че може да изглежда, че сноубордът тренира само краката, ръцете Ви също получават страхотна тренировка.

Подобрява настроението. Упражненията на открито помагат за облекчаване на безпокойството. Това означава, че сноубордът може да ви направи по-щастливи, като в същото време ви помогне да се справите със стреса.

За най-добро усещане и комфорт, голямо значение има избора на дъска за скейтборд. Доброто качество гарантира удобство и безопасност при практикуването на този спорт. Изявените марки залагат на много здрава пластмаса със специални пластове, за да гарантират отлично пързаляне и устойчивост. Различните типове дъски са подходящи за различни техники на каране. Може да изберете фрийрайд или класическа сноуборд дъска. Всичко зависи от Вашите предпочитания и умения. 

Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене