Бързо облекчение за раздразнената от слънцето кожа

Обичаме да прекарваме време на слънце заради безгрижните и щастливи мигове. Но докато тялото и съзнанието ни се наслаждават на топлината и слънчевите лъчи (независимо дали сме на плажа, в парка или на терасата), кожата често преживява нещо различно. Ако прекарате дълго време на слънце и не използвате подходящ защитен продукт, кожата се стресира.

„Но това не означава, че тя изгаря, - обяснява д-р Катя Варнке от отдел „Проучване и развитие" в Байерсдорф. - Дори и ако усещате кожата си неприятно суха или гореща, ако е леко зачервена или ви сърби, това са сигурни знаци, че кожата е раздразнена и се нуждае от помощ."

SOS!
Експертите в грижа за кожата от Nivea Sun чуха призива на раздразнената кожа и разработиха подходящото решение. Лосионът за след слънце Sos Repair задоволява всички изисквания на раздразнената от слънцето кожа и бързо придава усещане за лекота и успокоение. „Не е достатъчно да използваме обикновен лосион за тяло в тези критични моменти. Техните съставки са предназначени за здрава и незасегната кожа. Стресираната от слънцето кожа има нужда от охлаждане и допълнителна хидратация, както и от успокояващи съставки, така че да може бързо да се възстанови", - обяснява д-р Варнке.

Лосионът за след слънце Nivea Sun Sos Repair се залавя за работа веднага след като бъде нанесен. Лекият охлаждащ лосион облекчава симптомите на стрес на кожата, помага й сама да се възстанови, като ускорява процеса на възстановяване. Формулата се базира на две иновации на Beiersdorf, които играят основна роля при поддържането на здрава и красива кожа:

1.Новоразработеният комплекс за успокояване с ликохалкон облекчава зачервяването, има забележителни успокояващи свойства, а Вие усещате кожата си много по-отпусната. Свободните радикали са неутрализирани преди да са причинили някакви щети. Ликохалконът е екстракт от корените на китайско женско биле, за което се смята, че има множество благоприятни свойства в традиционната китайска медицина. „Забелижителното противовъзпалително и успокояващо свойство на ликохалкона на практика е известно само от няколкото години", - казва д-р Катя Варнке.

2.Патентованата технология Hydra-IQ Technology®, дело на Beiersdorf, регулира достигането и разпределянето на влага в най-дълбоките слоеве на епидермиса и затова насърчава възстановяването на кожата. Преди всичко единствено кожа, която е идеално хидратирана, може да изпълнява своите функции като предотвратяване на негативното влияние на UV-лъчите и възстановяването след слънчево изгаряне.


Лосионът за след слънце Nivea Sun Sos Repair приятно охлажда кожата и е толкова лек, че лесно се нанася дори върху раздразнена кожа. Попива незабавно и оставя усещане за успокоена, освежена и добре обгрижена кожа. Лекият свеж аромат събужда спомените за безгрижните летни дни.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Характеристики на 5-те вида лидери
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене