Най-стилни тенисисти за всички времена

Източник: Pixabay

Разровихме се в миналото, за да открием най-добре облечените тенисисти за всички времена. Някои имат брандове, кръстени на тях. Други са модни икони на миналите и сегашни поколения. Ако сте в своите двайсет вероятно за първи път ще чуете повечето играчи. Надяваме се статията да ви бъде интересна. Приятно четене.

Фред Пери

Марката идва от човека, който е една от доминиращите сили на тениса от 30-те години. И е лесно да се види как Пери е успял да пусне лейбъл, ако се върнете назад не само към класическите му поло, но и към безупречните му костюми и много модерното усещане за наслояване. В момента не съществува човек, който не е чувал за марката.

Габриела Сабатини

Аржентинската красавица беше редовма съперница на Стефи Граф и ако не бяха нейните нервни пристъи, можеше да спечели много повече титли. Тя беше добре известна със своя южноамерикански блясък и любовта си към блестящи светлини и ленти за глава.

Рене Лакост

Французинът е шампион през 20-те години. Ако не знаете от къде идва бранда сега ще ви разкажем. Логото на марката, която той създаде с обикновена тенис риза през 1929 г., беше крокодил, идващ от прякора, който се позоваваше на упоритостта му на корта. В плоските му капачки и страничните части също.

Серена Уилямс

Въпреки че все още не е надминала победите на Граф от Големия шлем, Серена е може би най-великата жена играч някога. Когато е в добро физическо състояние, тя доминира на терена. Тази година тя отново е на върха тенис залаганията за победа на Уилямс в Австралия Опън са с коефициент 9.00. Колкото и да обичахме сладката млада Серена, която излезе непосредствено след Венера, ние повече се интересуваме от Серена от последния ден, която изглежда нараства в увереност и красота, докато се превръща в пълноценна жена. Неоните, драматичният грим и панталоните с квадратни крака, които проблясват под малките й поли, са част от очарованието.

Анна Курникова

Играчът, който обеща да поеме турнето като тийнейджър, така и не стана шампионът, който хората очакваха (въпреки че успя да омае сърцатия Енрике Иглесиас) и беше надминат от връстници като Мартина Хингис и Венера Уилямс. Но рускинята със сигурност оказа своето въздействие върху имиджа на играта, със спортните си сутиени, микро шорти, мини рокли и елегантни фотосесии.

Роджър Федерер

Модният триумф на Федерер трябваше да бъде неговият бял костюм за Уимбърс преди няколко години, но фешън критиците не харесаха този джентълменски реликвен вид, а приеха Федерер като тъмния рицар, когато носи всички черни или смели цветове на глинените и твърди кортове.

Рафаел Надал

Тесните панталони на Рафа винаги са били добре дошъл начин да се покаже стройната си фигура. Той също така знаеше как да усвои привлекателността на своите би- и трицепси с тениските си без ръкави. Ярките цветове действат добре на испанската кожа.

Венера Уилямс

Желанието на Венера да бъде моден дизайнер е добре известно, но освен някои от собствените си орехови творения, тя имаше някои силни погледи, най-вече когато се ограничи към веригата като 14-годишна с многоцветни плитки от мъниста Това беше началото на поемането на щафетата от страна на сестрите Уилямс.

Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене