Ивайло Захариев се сгоди в имение със 100-годишна история

Ивайло показа, че е със Станислава, с тази снимка във фейсбук.

СНИМКА: КАЛИНА СЕРАФИМОВА

Предложи брак на любимата си Станислава на сцената, след като изигра “Поручик Бенц”

Ивайло Захариев в униформа коленичи, вади от джоба си червена кутийка с красив годежен пръстен в нея и пита любимата си Станислава Славчева дали ще се омъжи за него. Младата жена не може да повярва на очите си - всичко това се случва на сцената в дома на Маестра Константина Петкова в добруджанското село Пчеларово пред очите на десетки зрители, дошли да гледат постановката “Поручик Бенц” с участието на популярния актьор. Но никой не е очаквал, че представлението в неделя вечерта ще завърши с предложение за брак.

Това не е спонтанно решение на Ивайло. Обмисля го от известно време, като много държи да се сгоди за любимата си преди началото на есента. “Приемам, че с новия сезон идва друг цикъл и това за нас със Стани ще е ново начало”, разказва той пред “24 часа”.

Пръстена купува още миналата седмица, а деня избира заради мястото, на което представят “Поручик Бенц”. “Играхме пиесата в имение със 100-годишна история, където се усеща духът на любовта към културата. Затова и помолих Стани да дойде с мен на турнето ни, а тя нищо не заподозря”, каза Ивайло.

Когато коленичи и задава важния въпрос, Станислава губи гласа си от изумление. Успява да каже “да”, Ивайло поставя пръстена на безименния ѝ пръст и той пасва идеално. “Сега го поглежда често-често”, усмихва се Захариев. Все още не бързат със сватбата.

Със Станислава обявиха, че са заедно, с обща снимка в социалните мрежи в началото на август. И двамата имат деца от предишните си връзки. Ивайло има двама синове - Филип, на 7 г., и Дамян, на 6 г., от брака си с Миряна Захариева. Станислава има четиригодишно момиченце. “Децата ни се разбират и всички заедно много се забавляваме”, разказа Ивайло.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене