Любимата прибира Кайл Уокър

Лора Браун (вляво) раздели Кайл Уокър с годеницата му Ани Килнър

"Любовта е по-силна от всичко", пее вечната Лили Иванова, но явно може и да е така. Футболистът на "Манчестър Сити" Кайл Уокър и годеницата му Ани Килнър, изглежда, са доказателство за това.

Двамата имат заедно три деца, но това никога не им е пречило да хойкат по чуждо, да се разделят, да си прощават и да пак да се събират. Колелото в отношенията им отново се е завъртяло, свидетелстват бдителните папараци на Острова.

В момента Кайл и Ани пак са разделени, защото булката беглец бе хваната преди месеци да има близки срещи от сексуален вид с 20-годишния Джошуа Кокс. Младежът се явява нещо като постоянен любовник на 27-годишната Ани и тя прибира Кайл у дома в къщата, струваща 3,5 милиона паунда.

Самият Кайл също не е най-верният партньор и именно затова бива вече няколко пъти гонен от вкъщи, последно заради връзка с манекенката Лора Браун.

Последната издънка на получаващия 150 000 паунда на седмица от "Манчестър Сити" футболист бе, когато в началото на карантината през пролетта покани в квартирата си две проститутки и се забавлява с тях цяла нощ. Тогава бе разделен с майката на децата си, но щуротията му струва изгонване от националния отбор на Англия.

Днес Ани отново е надянала струващия 250 000 паунда годежен пръстен, подарен й от Кайл, и гордо се разхожда с него по улиците. Именно това се приема за знак, че футболистът скоро ще се завърне у дома и ще последва период на семейна идилия.

Ани отново надяна годежния си пръстен
Ани отново надяна годежния си пръстен
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене