Най-прекрасният маникюр, който някога си имала

Лятото на 2011 година обещава да е изпълнено с много празнични цветове, благодарение на световните модни колекции, които почитат необузданите години на 70-те. Цветове в мандариново, виолетово, пурпурно, ярко розово и морско синьо заслепяват погледите на модните дефилета от Ню Йорк до Лондон, от Париж до Милано, а благодарение на Rimmel¬ сега заслепяват козметичните рафтове, от които пазарувате.

Директно от Обединеното Кралство Rimmel представя марка номер едно лакове за нокти - новата колекция лакове за нокти LYCRA® Pro Colour MemoryTM, а за дните, в които искате да изглеждате минимално шикозно - използвайте колекцията за френски маникюр LYCRA® Pro French Manicure.

Сега известната формула на Rimmel LYCRA® Pro Nail Polish за дълготрайност, гъвкавост и против нацепване е усъвършенствана. Новото във формулата е обогатяването й със системата против избледняване Anti-FadeTM Colour System. Така лакът за нокти LYCRA® Pro Colour MemoryTM подобрява цвета на по-високо ниво като обещава свеж, сякаш току-що лакиран цвят в следващите 10 дни. Допълнително, новата технология Shine ReleaseTM непрекъснато компенсира за загубата на блясъка, за да е сигурно, че въздействието на цвета е подчертано от дълготрайността на блясъка.

Страхотната новина е, че лакът за нокти LYCRA® Pro се нанася лесно, благодарение на специално създадената четка Maxi Brush, чиято широка и плоска форма не само заглажда, но и се приспособява към всеки тип нокти като покрива нокътната плочка само с едно нанасяне. Техниката за нанасяне е толкова лесна за употреба, че дори неопитните жени в лакирането могат да постигнат безгрешни резултати и да имат маникюр, който сякаш е направен в професионалните салони за красота за нула време. Със серията лакове за нокти LYCRA® Pro Colour MemoryTM Nail Polish и LYCRA® Pro French Manicure професионалният завършек на маникюра е буквално в ръцете ви!

Благодарение на това, че модните гурота възхваляват като най-големия хит пищните цветове за лятото на 2011 година, няма по-подходящо време за Rimmel, в което да представи колекцията лак за нокти LYCRA® Pro Colour MemoryTM Nail Polish. Всички най-дръзки и най-ярки цветове могат да се намерят в несравнимите 9 нюанса, които включват истинско червеното Heart on Fire (327) и мандариновото Cocktail Passion (313). Колекцията за френски маникюр LYCRA® Pro French Manicure, от друга страна, насочва вниманието към 5 чисти и свежи цветове - всички, от които съдържат цветната системата Anti-FadeTM Colour System и страхотната четка LYCRA® Pro Maxi Brush, за максимално изискан завършек. Новият нюанс Peach Delicacy (470) се присъединява към вече съществуващите 3 цвята: French Rose (445), French Ivory (433) и French Lingerie (444).

А кой е моделът, който е най-подходящ да представи свежите и модерни цветове на Rimmel, ако не самата Джордия Мей Джагър? В новата рекламна кампания на LYCRA® Pro Colour MemoryTM, най-модерното момиче в Лондон - Джорджия Мей - комбинира цветовете на лаковете за нокти на бледоморавото Ultra Violet (312) и ярко розовото Urban Princess (291). Това лято има само едно правило за ноктите: по-дръзки, по-ярки, по-добри цветове на ноктите. Това е визията на Лондон.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене