Синът на Михаил Белчев събира най-големите звезди да пеят за метрото

МИХАИЛ И КОНСТАНТИН БЕЛЧЕВИ

“Третият лъч” - под такова мото ще се съберат най-големите ни музикални звезди на едно място. Те ще излязат на сцената в зала 1 на НДК и ще пренесат публиката си на метро пътешествие.

Такъв е концертът - посветен на метрото, и по-точно - на третия му лъч, който бе открит в края на септември.

Организира го синът на барда Михаил Белчев - Константин, със своята продуцентска компания. “Идеята ни е за метропътуване с любими песни и хумор. Посветено е на третия лъч, защото метрото е прекрасно. Ще усетите настроението и красотата на новите метростанции”, обясни пред “24 часа” Михаил Белчев.

Той също ще се качи на сцената със свои изпълнения. Там ще пеят още Маргарита Хранова, Орлин Горанов, Веселин Маринов, Тони Димитрова, Кристина Белчева, дует “Ритон”, Милица Божинова, Деси Добрева, Хайгашод Агасян, Константин Белчев с “Белчев бенд”, а хуморът ше дойде от скечовете на Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев. Водещ ще е Драгомир Драганов.

Понеже все още страната ни е в извънредно положение, концертът ще е при намалена публика - ще се продават билети само за 30% от местата в зала 1. Той ще е на 11 ноември от 19 ч.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене