Бивша топила Бекер

Заради любов към Лилиан Борис купи спорния имот

Борис Бекер може и да спечели "Уимбълдън" едва на 17-годишна възраст, но отдавна е по-известен с живота си извън корта и любовните си премеждия. Които за нещастие често прерастват в житейски изпитания.

Поредното такова бе разкрито от медиите в Англия. Днес Бум-бум Борис трябва да се яви в съда по обвинение, че е скрил част от имуществото си и не е платил данъци. Става въпрос за просторен апартамент в центъра на Лондон, купен през 2017 г. А именно по това време бившият тенисист обяви фалит. И макар и разорен, все пак купил имот за над два милиона евро.
Но точно тогава Борис бе намерил отново любовта в лицето на красивата Лилиан Монтейро. И като мъж трябва да осигури жилище, където двамата да си гукат. В онзи момент германецът се развеждаше с втората си съпруга Шърли, която му взе къщата и останалите пари, та се наложи той да фалира.
А Лилиан заслужи обичта на Борис с грижи освен за самия него, така и за десетгодишния му по онова време син Амадеус. Заради грижите към Амадеус и Борис Лилиан си навлече гнева на Шърли, която я атакува яростно в социалните мрежи. Според запознати именно бившата съпруга е натопила Бекер за покупката на имота по време на фалита, ей така от женска злоба.



ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Има ли връзка между Христос и египетските пирамиди?
Христос воскресе, скъпи читатели!
Честито Възкресение Христово!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми

Напишете дума/думи за търсене