Еди Хърн говори с уважение за Кобрата

Кубрат Пулев

Мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, даде интервю за американската компания DAZN. Именно тази медия ще излъчи битката на световния шампион на IBF, WBA, WBO и IBO с Кубрат Пулев в “О2 Арена” в Лондон на 12 декември. Британецът призова всички да се отнасят с по-голямо уважение към Кобрата и посочи българина като боксьор от Топ 10 на света и дори сред най-добрите петима.

“Ей Джей е по-фокусиран отвсякога. Мачът с Пулев е много добър по няколко причини. Кубрат със сигурност е боксьор от Топ 10 на света, като може да се спори дали не е и в Топ 5. Има една загуба от Владимир Кличко, той е опасен, има сила в ръцете, ръстов боксьор е и технически солиден. Не ми е минавало през акъла, че трябва да пренебрегнем този мач.

Пулев е задължителен претендент, активен е, а ние трябва да продължим да се развиваме. Ако може да победим Кубрат Пулев, значи може да победим и Тайсън Фюри, толкова е просто. Не може да се криеш от противниците си и да премерваш риска. Ей Джей има нужда от този мач, а Кубрат Пулев заслужава уважение. Той е опасен, но Антъни трябва да премине през него”, анализира ситуацията Хърн.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене