Ким Кардашиян отпразнува рожден ден на частен остров заради пандемията

Снимка: Туитър/kimkardashian

Ким Кардашиян Уест е отпразнувала 40-ия си рожден ден с парти на частен остров с голяма компания приятели и членове на семейството си, съобщи Би Би Си.

Риалити звездата е подложена на критики за пищното парти в чужбина, без спазване на социална дистанция и носене на предпазни маски в разгара на пандемията от новия коронавирус, предаде БТА. 

Тя обясни, че е била домакин на партито "след две седмици с множество здравни тестове и след като помолила всички да се карантинират". Кардашиян Уест публикува в Туитър снимки от партито с бележката, че това й напомнило "колко привилегирована е в живота си".

"Преди Ковид не мисля, че някой от нас наистина е оценявал какъв лукс е възможността да пътуваш и да бъдеш със семейството и приятелите си в безопасна среда", написа още звездата в поредица от туитове.

"След две седмици на множество прегледи и след като помолих всички да се карантинират, изненадах най-близките си хора с пътуване до частен остров, където можехме да си представим поне за кратко, че нещата са нормални", обясни Кардашиян. "Танцувахме, карахме велосипеди, плувахме близо до китове, плавахме с каяци, гледахме филм на плажа", споделя тя преживяванията.

Риалити звездата бе подложена на критики и за това, че е разпространила в социалните медии подробности от партито си. "Яко, хората са принудени да се сбогуват по телефона с близките си, които умират сами в болница. Едно спретнато пътешествие се разпространява в социалните медии, докато светът страда. Много скромно и земно, наистина", коментира язвително писателката Джена Куигли.

Потребител в Туитър пък обърна внимание на една от снимките на Кардашиян, на която се вижда как служител от кетъринга носи предпазна маска за лице и коментира, че явно за персонала не е било възможно "да си представи, че нещата са нормални".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене