Славиша става мениджър в "Левски"

Наско Сираков представя Славиша Стоянович на "Герена"

Класически мениджър става Славиша Стоянович в "Левски". Това стана ясно на представянето му на "Герена" вчера от думите на мажоритарния собственик Наско Сираков. Бившият голмайстор разкри, че специалистът временно ще бъде и спортен директор на клуба.

Стоянович за втори път ще бъде начело на гранда, след като при първия си престой остави отлични впечатления с работата си.

"Щастлив съм да представя Славиша пред вас. Още миналата седмица се разбрахме за 5 минути. В нито един момент не е поставял условия. В Сърбия написаха, че след като се хваща с "Левски", той е мазохист. Истината е, че той държи на Левски и обича клуба. Заразил се е от "синята" идея. Той смята, че има недовършена работа в клуба ни. Попада в тежък момент тук. Имам предвид големия брой заразени играчи. И това ще бъде част от изпитанията за него.

Назначен е като спортен директор и треньор. Ще съвместява известно време и двете неща. Желая му от все сърце успех. До петък отборът се разпуска и няма да тренира. Който е оживял, след това ще се съберем и ще се готвим", каза шеговито Сираков.

Условия пред Стоянович не са поставяни, уточни клубния бос. "Ще се постараем да избегнем грешките в селекцията. Занапред ще трябва да бъдем сигурни, че всеки нов е подходящ за "Левски", каза още Наско.

Мнозина хвърлят вината за неразбориите с треньорския пост върху Петър Хубчев, който по документи още изпълнява длъжността, докато не си получи неустойката и статутът му и по документи не бъде променен.

"Не трябва да се хвърля вината към Петър Хубчев. Докато нямаме споразумение с него, не сме в състояние да назначим треньор, на практика. Дано в следващите няколко дни подпишем спонсорски договор. Тогава ще се оправят и нещата с Петьо", оправда бившия си съотборник, Сираков.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене