Славиша: Питат ме луд ли съм

Славиша Стоянович

Славиша Стоянович подписа договор за две години с "Левски". Специалистът ще съвместява длъжностите спортен директор и треньор в началото.

"Щастлив съм, че съм тук - заяви той. - Знам, че е много тежък периодът. Много хора ми се обадиха да ми кажат да не съм луд да поема "Левски" сега - няма пари, няма нищо. Но има неща по-големи от парите. Да обичаш "Левски", да обичаш феновете. Лесно взех решението. Надявам се да изведем "Левски" на правилния път и да се вдигнем на по-горна позиция. Не е време сега за тежки думи. Трудно е, фланелката на "Левски" тежи. Има притеснение, нормално е, но трябва да се трудим. Гледам на това като на голям шанс да свърша работата, която не успях в моя първи мандат."

Треньорът не може да подготвя играчите си, тъй като заради 13 болни от коронавирус отборът е разпуснат до петък.

"При най-добрия сценарий се събираме на 19 ноември с играчите, които са с националния отбор - обясни Стоянович. - На 21-ви идва мачът с ЦСКА. Не знам дали ще го има двубоят и какво ще става. Рано е да говорим."

Той сподели какво иска да промени в тима.

"Със сигурност отборът трябва да бъде по-компактен. Трябва да имаме повече енергия, повече агресия. Ако трябва да съм честен, искам повече от всички", каза новият наставник на "сините".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?

Напишете дума/думи за търсене