HOT ROD

кадрите са предоставени от seir.bg

За снимка №1: Абитуриентските балове винаги са привличали като магнит общественото внимание. А няма как това да не е така, когато има дни, в които накъдето и да погледнеш, виждаш само групи от броящи на глас костюмирани пияни келемеца... Да не говорим за опиянените абитуриентки, чието любимо занимание е да се покажат през шибидаха на колата и селски да танцуват под звуците на чалга музика или кючек, мислещи се за много готини. Най-важното за всеки абитуриент е именно с какъв превоз ще се появи на бала. Аз винаги съм приветствал ексцентричните идеи за возило като това от снимката... Много по-готино е да отидешна бала с трактор и ремарке, отколкото да се надуваш в новата S класа на чичо си...

За снимка №2: От догодина КАТ ще приеме нов правилник, според който всеки водач на МПС освен задължителните пожарогасител, аптечка и резервна гума ще трябва да разполага и с резервна седалка. На тази снимка виждате нагледен пример за това какво може да се използва за резервна седалка. В случая става въпрос за дървено пънче с компактни размери, позволяващи му да бъде превозвано в багажника до момента, в който се наложи да влезе в употреба. Гениално, нали!

За снимка №3: Това не е драгстер от американските серии "HOT ROD"! Това е модифициран москвич, който се използва за оран вместо трактор! Монтирането на по-големи задни гуми от трактор е наложило съответно задните калници на москвето да бъдат реконструирани и разширени. Поредната снимка, доказваща по безапелационен начин инженерния гений на българина...

За снимка №4: "Кебапчета и кюфтета утвърден стандарт "Стара планина" само в сладкарница "Лъки"! Това е факт, драги читатели, сладкарниците в днешно време не са онова, което бяха... В тях вече освен сладки десерти се продават и най-разнообразни ястия като шкембе-чорба, свинско със зеле, кебапчета, кюфтета, пържена цаца и какво ли още не! Аз обаче напълно разбирам този факт и си го обяснявам с това, че е наложително всеки търговец да разшири своята дейност, за да може да оцелее в условията на продължаващата финансова криза!

За снимка №5: Иронична снимка, показваща малка частица от изкривения ни манталитет! Според това сравнение чалга музиката е по-ценна и скъпоструваща от CD с класическа музика... Факт е, че търсенето определя цената, а в България този евтин жанр, наречен попфолк, продължава да има безброй почитатели, което никак не ме кефи.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене