Най-скъпият руски ситком “Кухня” дава 1 млн. рубли за песен на Бионсе

Дмитрий Назаров е водещ на тв предаване за кулинария близо 6 години, преди да изиграе главния готвач в сериала.

“Кухня” остана в историята не само като най-скъпия руски ситком, но и като един от най-добрите комедийни сериали. Затова не е учудващо, че върви отново в ефира. Зрителите пак ще могат да се смеят до сълзи с героите в него и забавните ситуации, в които попадат.

Действието в “Кухня” се развива в реномирания московски ресторант “Клод Моне”, който е известен с френската си кухня. Там обаче шефът не е един, а цели двама, което е повод и за доста конфликти и интриги между героите. Когато шеф-готвачът Виктор Баринов (Дмитрий Назаров) и управителката Виктория Гончарова (Елена Подкаминска) се карат, между чука и наковалнята се оказва целият персонал.

Истината е, че властта на управителката е само до входа на кухнята, където е царството на Виктор Баринов. Той е от онези рядко срещани мъже, които са в състояние да изпият такива количества вода, след каквито останалите хора биха изпаднали в несвяст. А след това може веднага да се върне към задълженията в кухнята и да командва своите подчинени.

Актьорът в неговата роля Дмитрий Назаров близо шест години води телевизионното предаване “Кулинарен дуел”, озчучава и готвача Огюст Густо в анимацията на “Дисни” “Рататуй”, така че е доста наясно с готварството и кулинарните термини.

Сред главните персонажи в “Кухня” е младият готвач Максим Лавров (Марк Богатирев), който цял живот си е мечтал да работи в голям престижен ресторант. Но той често се забърква в неприятности, като да преспи с управителката, без да подозира къде и какво работя тя.

С ключова роля в сериала е и обичаният Дмитрий Нагиев, когото наричат лошото момче на руското кино. Той бе обявен за най-скъпоплатения руски актьор през 2016 г. с годишен доход от 3,2 млн. рубли. Четири години по-рано започва участието му в “Кухня”, където играе собственика на ресторанта - нисък и плешив шоумен, който много прилича на изпечен мафиот.

Първият епизод на сериала е излъчен на 22 октомври 2012 г. Не закъснява и вторият сезон - излиза през март 2013 г. За 40-те серии от двата заснети сезона са похарчени 8 млн. долара. като екипът плаща 1 млн. рубли само за да използва песен на Бионсе.

За да е максимално автентично всичко в “Кухня”, актьорите, които играят готвачи, минават на кулинарен курс, преди да започнат снимките. Освен това ястията за клиентите на ресторанта се приготвят на снимачната площадка от професионални готвачи.

“Кухня” е по “Би Ти Ви Комеди” всяка делнична вечер от 22 ч.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене