Книжна онлайн Коледа с Книгоиздателска къща "Труд"

- Много нови заглавия, промоционални комплекти и отстъпка от -30% на всички заглавия ще предложи издателство “Труд” от 7 до 13 декември на своята онлайн книжарница www.trud.cc за предстоящите Коледни празници

- Доставката е 4 лв независимо от стойността и обема на поръчаните книги за територията на цялата страна.

Ето няколко съвсем нови акцента:

След 10 декември се очаква и най-новото пълноцветно издание за всеки дом - Първа енциклопедия. Български светци. Именици. Народен календар.

Това е първата Енциклопедия, събрала на едно място българските светци, имените дни и народен календар с празниците, които ни събират със семейството и приятелите.

Уникалният пътеводител в духовния свят на българина съдържа житията и заслугите на 50 признати от българската църква светии, катo Йоаким Търновски, , Св. Евтимий, патриарх Търновски, Св. Киприан Цамблак, Св. княз Боян-Енравота, Св. Княз Борис Покръстител, Св. цар Петър Български, св. Йоан-Владимир Български и др.

Къде са родени българските светци? Какво са жертвали в името на вярата? Защо и кога ги почитаме? Къде са днес мощите им? Отговорите са в този първи пътеводител в духовния ни свят.

Втората част на енциклопедията е пълен календар с празниците и традициите, които трябва да се спазват във всеки ден от годината. Те са подредени според православния църковнопразничен календар, който организира годишния цикъл, систематизира природния и стопанския кръговрат на българина. Тук са всички имени дни – така ще пожелаете здраве на любими хора.

В четвъртото допълнено издание на “Виното. Българска енциклопедия” от Ясен Бориславов има ценни съвети за сортовете грозде, винопроизводството, характеристиките на отделните вина и дегустацията, както и справочник на винарните и най-новите вина.

Друга актуална енциклопедия е “Българска риболовна енциклопедия” от Мир Богоев. Какво е новото в нея – риболовът при съседите: Гърция, Северна Македония, Сърбия, Румъния и Турция. А и уникалният подробен раздел за рибите в Средиземно море, с монтажите, примамките, чалъмите и тайните при улова им! Истинска библия на риболовеца.

За почитателите на смразяващите кримки е завръщането на Лора Джо Роуланд на книжната сцена. "Сянката на Изкормвача" е първата книга от поредица Викториански загадки, в която млада жена фотограф Сара Бейн се опитва да разкрие кой е жестокият убиец на млади жени в мрачния Лондон през 1888 г. Романът “Последната снимка” излезе преди броени дни, а в нея Сара Бейн преследва опасен престъпник, който отвлича деца, като най-успешната й улика е стара снимка на починало дете.

Издателство "Труд" работи заедно и с Полското министерство на културата и програма Преводи. Ако имате афинитет към съвременната полска литература, можете да прочетете трите излезли романа "Театърът на невидимите деца" от Марчин Счигелски, "Къщата на избраните" от Бронислав Вилдщайн и най-новата “Мадам” от Антони Либера.

От Биатрикс Потър може да се закупят “Червената шапчица”, “Кити в ботушки”, адаптираната “Тиква за Питър”, “Честит Великден, Питър”, книгите по филма за зайчето и книга за оцветяване.

Не забравяйте и за приключенията на Пинокио.

И още над 1200 заглавие с логото на Книгоиздателска къща “Труд”!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене