Тайната на бразилките за красива коса е разкрита

Всички намираме за много чаровно, когато през лятото добием така желания бронзов тен, а косата ни изсветлява и изглежда „целуната от слънцето”. Не трябва да се заблуждаваме обаче, че тази целувка е нежна - съвсем не! Слънчевите лъчи, в комбинация със солена вода и вятър, увреждат както кожата, така и косата ни. И само защото не усещаме болка от изгарянето на косата, не значи, че тя страда по-малко.

L’Oreal Professionnel традиционно предлага различни решения на този проблем, които ни позволяват да се радваме на здрава и блестяща коса дори и под знойното слънце.   Най-новото предложение от гамата Solar Sublime за лятото 2011 е Защитно хидратиращо мляко с анти-фриз действие. То действа активно в три посоки: - защитава косата от вредното влияние на UV лъчите,  - подхранва косъма   - създава 24-часова дисциплина на косата.  - Спреят за микро-разпъскване осигурява равномерното нанасяне на продукта. 

Млякото е част от лятната линия Serie Expert Solar Sublime, която гарантира перфектен баланс между защита и подхранване през летните месеци, когато косата се изтощава под влиянието на слънчевите лъчи, хлора и солената вода. В резултат цветът избледнява, косъмът става по-чувствителен и губи блясъка си, уврежда се. Точно с тези проблеми се бори активнатата съставка Mexoryl s.o UV-PROTECT, която изгражда защитен слой срещу UV-B лъчите. Тя се прикрепва към косъма като по този начин го предпазва до сърцевината. Разтворимите масла, които са богати на есенциални мастни киселини, допринасят за допълнителната защита и подхранване на чувствителната и накъсваща се коса. 

Серията Solar Sublime включва общо седем продукта, които се грижат за перфектния вид на косата преди, по време и след излагане на слънце. Възстановяващите шампоан, спрей, маска и защитен крем са подходящи за всеки тип коса, като някои от тях са специално разработени за нормална и чувствителна коса. Линията е разделена на три програми: за предпазване и контрол, за лека и невидима защита и за блясък под слънцето. 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене