Защо книгата винаги ще бъде актуален подарък

Източник: Pixabay

Често пъти се случва да не знаем какво да подарим на скъп за нас човек. Искаме той да остане очарован от изненадата ни, но вече всичко сме опитали, така че изборът ни се оказва доста труден… Много добра идея е да поднесем някоя интересна книга, която да носи специално послание на своя бъдещ получател. Актуални и интересни предложения могат да се открият на доста места, като в повечето случаи те са разделени по жанрове и заглавия (нови и стари).

Можете да заложите на чуждестранни писатели, но и на доста родни творци, които успешно са се доказали на българския пазар. Със своите произведения те ще Ви въвлекат в едно приятно четене, което може да премине и на един дъх! Поръчайте нови книги от Хермес онлайн и се възползвайте от всички нови заглавия.

Подходящи ли са книгите за подарък

В търсенето на идеалния подарък, пътищата нерядко ни отвеждат до книгите, с които можем да отправим смислено послание към обекта на нашата изненада. Вместо да залагаме на тривиални решения, за да зарадваме някого, можем просто да проверим кои са най-новите заглавия и автори. Изборът на конкретен жанр е също от водещо значение, за да е изненадата перфектна, а начинът, по който изберем да подарим книгата, ще е финалният щрих на нашия жест.

Кои са най-харесваните жанрове

Каквито и нови книги да излязат на пазара, жанровете си остават винаги едни и същи - комедия, любовен романс, фантастика, класика, хорър, поезия, детска литература и др. Ако не сте много наясно с читателските пристрастия на бъдещия получател на четивото, можете да заложите на нехудожествената литература, която обхваща следните тематики:

Красота и здраве;

Дом и семейство;

Кулинария;

История;

Философия;

Изкуства;

Чужди езици;

Отглеждане и възпитание на децата;

Любовни отношения;

Биографии;

Пътешествия и др.

Изборът пред Вас не е никак малък. Подходете различно и организирайте своята изненада по оригинален начин, за да оставите ярък послепис след себе си...

Защо да изберем книжарница Хермес

Не можем да скрием факта, че днес могат да се открият наистина много книжарници, в които се предлагат интересни творби на нови автори и световно известни класици от миналия век. Но ако искате да намерите всички по-известни заглавия накуп, да платите по-малко и да получите добро обслужване, то със сигурност Хермес е добър избор.

Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене